Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στροφή προς τον ποιοτικό τουρισμό θέλει να κάνει ο Κάβος

Κάβος
19 Αυγούστου 2016 / 17:26

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με εκπροσώπους του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάβου και επιχειρηματίες της περιοχής, είχε την Παρασκευή το μεσημέρι ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι του Συλλόγου, ενημέρωσαν το Δήμαρχο, για τις καταστροφικές επιπτώσεις, που δημιουργεί στην περιοχή η ηχορύπανση, από έναν μικρο αριθμό καταστημάτων (μπαρ), που λειτουργούν ανεξέλεγκτα και εις βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας των επιχειρήσεων, που τα τελευταία χρόνια κάνουν μια σοβαρή προσπάθεια  για στροφή  σε ποιοτικό τουρισμό.  Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν: “ο Κάβος αλλάζει, προσπαθούμε να σταματήσουμε  την καταστροφική  πορεία της περιοχής μας  και ζητάμε τη βοήθεια του Δήμου,  για να μπει τέρμα στην αναρχία και στην ανομία, που κυριαρχούν τις τελευταίες δεκαετίες”.
Ο Δήμαρχος, υποσχέθηκε να στηρίξει την προσπάθεια του συλλόγου  και των επιχειρήσεων, ώστε να μπει μια τάξη στην περιοχή του Κάβου.  Για το θέμα της ηχορύπανσης,  ο κ. Νικολούζος, διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εφαρμοσθεί άμεσα ο νόμος.