Ρουμάνα στην Παλαιοκαστρίτσα με πλαστά 50άρικα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνολικά εμπλέκεται σε δύο περιπτώσεις συναλλαγών σε εμπορικές επιχειρήσεις καθώς και σε μία απόπειρα, η 44χρονη υπήκοος Ρουμανίας που συνελήφθη για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

23
Aυγούστου / 2016

Την Παρασκευή (19-08-2016) το απόγευμα η 44χρονη εντοπίστηκε -άμεσα- από τους αστυνομικούς καθώς, λίγη ώρα πριν είχε αποπειραθεί να πραγματοποιήσει συναλλαγή σε εμπορική επιχείρηση, στην περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας,  κάνοντας χρήση ενός πλαστού χαρτονομίσματος των 50 ευρώ.
 
Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι η 44χρονη εμπλέκεται, ακόμη,  σε δύο περιπτώσεις κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, όπου την ίδια ημέρα (19-08-2016) και στην ίδια περιοχή, πραγματοποίησε συναλλαγές σε, αντίστοιχες, εμπορικές επιχειρήσεις κάνοντας χρήση πλαστών χαρτονομισμάτων.
 
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 9 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 640 ευρώ, 35 δολαρίων Η.Π.Α και 244 LEU Ρουμανίας, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
 
Η 44χρονη κατηγορούμενη για τα αδικήματα της παραχάραξης, της κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, και άλλες παραβάσεις, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.