Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εορτασμός για τα 10 χρόνια της CulturePolis

Ιόνιος Ακαδημία
24 Αυγούστου 2016 / 19:56

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την ίδρυσή της, η CulturePolis,

ένας μη κερδοσκοπικός φορέας της κοινωνίας των πολιτών με έδρα την Κέρκυρα, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στη διαδικτυακή αξιολόγηση της 10ετούς πορείας με τίτλο «Αξιολογήστε...μας!».
Η CulturePolis ανακοινώνει ανοιχτή πρόσκληση σε καθένα που είχε ή έχει, μικρή ή μεγαλύτερη, εμπλοκή στις δράσεις της σε Κέρκυρα, Ελλάδα αλλά και στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη, μέσα από διάφορες συνεργασίες, έργα και πρωτοβουλίες, να αξιολογήσει τις επιλεγμένες δράσεις που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της culturepolis.org, στο ειδικό πλαίσιο «Αξιολογήστε ...μας!».
Μπορείτε να καταχωρήσετε τη βαθμολογία σας - στην κλίμακα από 1 έως 5 (όπου 1 είναι η υψηλότερη βαθμολογία και 5 η χαμηλότερη βαθμολογία), μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2016 , ενώ τα αποτελέσματα της αξιολόγησης θα ανακοινωθούν δημόσια και θα παρουσιαστούν στην επετειακή εκδήλωση που θα διοργανώσει η CulturePolis για τα 10χρόνια με τίτλο «Καινοτομία στον Πολιτιστικό και Κοινωνικό Τομέα» την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 17.30 στην Ιόνιο Ακαδημία, Κέρκυρα.
 
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η επετειακή έκδοση για τα 10 χρόνια καθώς και απόψεις – αξιολογήσεις του έργου της CulturePolis, από κερκυραίους και μη, εκπροσώπους της κοινωνίας, του ιδιωτικού τομέα, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της πολιτιστικής επιχειρηματικότητας και των ανθρώπων του πολιτισμού.
Έχουν επίσης προγραμματισθεί συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης όπου θα  παρουσιαστούν από εξειδικευμένους συνεργάτες και συντονιστές των ευρωπαϊκών έργων της CulturePolis, οι νέες θεωρήσεις για τις διαστάσεις και το μέλλον του πολιτισμού, όπως προκύπτουν από τα υλοποιούμενα από την CulturePolis έργα, σε Κέρκυρα, Ιόνια Νησιά, λοιπή Ελλάδα και Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
 
Για κάθε διευκρίνιση ή πληροφορία, ή εθελοντική συμμετοχή στην προετοιμασία των εκδηλώσεων, η γραμματεία της CulturePolis είναι στη διάθεσή σας, στα τηλέφωνα 26610 54592, 6944 726602 και 6945 180475, στην ιστοσελίδα: culturepolis.org και στο e-mail: [email protected].