Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τους Κερκυραίους επιτυχόντες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη και Κώστας Παυλίδης έστειλαν τα συγχαρητήριά τους στους νέους φοιτητές.

25
Aυγούστου / 2016

Κώστας Παυλίδης: «Συγχαρητήρια στους Κερκυραίους επιτυχόντες και καλές σπουδές»

«Με τη ανακοίνωση των βάσεων, τελειώνει η αγωνία για τους χιλιάδες υποψηφίους των πανελλήνιων εξετάσεων και ανοίγει ο δρόμος για τη γεμάτη προσδοκίες φοιτητική πορεία των νέων εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας.
Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ τους Κερκυραίους επιτυχόντες για την αποτελεσματική προσπάθεια που κατέβαλλαν, με τη συμπαράσταση των γονιών τους και τη συνεισφορά των καθηγητών τους, και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία. Αυτά τα παιδιά θυμίζουν σε όλους ότι, παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που προκύπτουν, ειδικά σε μια πολύ δύσκολη οικονομικοκοινωνική συγκυρία, οι κόποι και η σταθερή προσήλωση στο στόχο αποφέρουν καρπούς. Γι’ αυτούς τους νέους αρχίζει τώρα μια απαιτητική διαδρομή για την απόκτηση επιστημονικής γνώσης, που θα προσφέρει καινούριες εμπειρίες αλλά και μελλοντική εργασιακή προοπτική.
Ακόμη, όμως, και οι νέοι που δεν κατάφεραν αυτήν τη χρονιά να πετύχουν τον στόχο τους, δεν πρέπει να απογοητεύονται και να αποθαρρύνονται, γιατί οι ευκαιρίες δεν τελείωσαν. Το μέλλον είναι μπροστά τους, δεν κρίνεται από μια αποτυχημένη προσπάθεια, αλλά κατακτιέται καθημερινά με υπομονή, επιμονή και θυσίες.
 
Καλή αρχή για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και καλές σπουδές.»

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές από τη Φωτεινή Βάκη
 
«Σε όλες και όλους τους μαθητές της Κέρκυρας, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Εύχομαι ολόψυχα το νέο αυτό ταξίδι που ξεκινά να καρποφορήσει, να ανοίξει δρόμους ελπιδοφόρους, δημιουργικούς και εποικοδομητικούς. Συγχαίρω ακόμη για την προσπάθεια όσες και όσους δεν τα κατάφεραν. Εύχομαι κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς στόχους και στις επιδιώξεις τους. Τέλος, αξίζουν συγχαρητήρια και σ’ όλους τους γονείς που στάθηκαν αρωγοί στην πορεία των παιδιών, καθώς και στους καθηγητές που στα δύσκολα αυτά χρόνια, συνεχίζουν το έργο τους με επιμονή και πίστη στο εκπαιδευτικό έργο».