Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αστέρας Πετριτή στο 2ο όμιλο με 16 ομάδες

Αστέρας Πετριτή
25 Αυγούστου 2016 / 19:07

ΠΑΤΡΑ. Όπως αναμενόταν ο Αστέρας Πετριτή τοποθετήθηκε στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, Πέμπτη μεσημέρι από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος, που είχε οριστεί να ξεκινήσει 21:00.

Μαζί με την ομάδα του νησιού μας στο 2ο όμιλο είναι ακόμα οι εξής ομάδες: Αμβρακία Κωστακιών, Απόλλων Λάρισας, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Διαγόρας Σεβαστής, Εθνικός Φιλιππιάδας, Ένωση Απολλωνίου-Ιστιαίας, Νίκη Βόλου, Πύδνα Κίτρους, Θεσπρωτός, Καραϊσκάκης, Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, Ολυμπιακός Βόλου, Ρήγας Φεραίος, Τηλυκράτης 2014. 
Κάτι γνωστό σχεδόν, το είχαμε γράψει εδώ και πολλές εβδομάδες στην «Ενημέρωση», με την επισήμανση ότι υπάρχουν ομάδες με ιστορία στην Α΄ Εθνική (Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Πιερικός) και ομάδες που έπαιξαν αρκετές φορές στην Δ΄ Εθνική, έμπειρες και με ιστορία. Ο Αστέρας καλείται να πάρει μια από τις 14 πρώτες θέσεις για να μείνει στην κατηγορία, υποβιβάζονται η 15η και 16η στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα. Στο αυριανό τεύχος η κλήρωση για την κερκυραϊκή ομάδα.