Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η παράταξη Κερκυραίων Δήμος συγχαίρει τους επιτυχόντες της Κέρκυρας

Πανελλαδικές 2016
26 Αυγούστου 2016 / 13:29

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η δημοτική παράταξη Κερκυραίων Δήμος συγχαίρει τις νέες και νέους της Κέρκυρας για τα αποτελέσματα τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

«Ο καθένας από εσάς έθεσε τους δικούς του στόχους, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του και τις φιλοδοξίες του, οργάνωσε τον χρόνο του και προσπάθησε για το καλύτερο. Η δοκιμασία αυτή ήταν ίσως για σάς η πιο σημαντική της ζωής σας, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι στη ζωή η μία δοκιμασία διαδέχεται την άλλη κι ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη για να τις αντιμετωπίσουμε με επιτυχία. Αν σε μια από αυτές τις δοκιμασίες δεν πετύχουμε τον στόχο μας, δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, καθώς σίγουρα θα μας προσφερθούν κι άλλες ευκαιρίες.
Σε μια περίοδο κατά την οποία η χώρα μας έχει ανάγκη από πραγματικά μορφωμένους και ικανούς ανθρώπους, η ευχή μας είναι να αποκτήσετε κατά τη φοίτησή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τις ειδικές γνώσεις που θα σας προσφέρουν οι καθηγητές σας και να καλλιεργήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να ενταχθείτε όσο γίνεται πιο απρόσκοπτα στην παραγωγική διαδικασία και να συμμετάσχετε ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανόρθωση της χώρας μας».