Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάμε για νέο πρόεδρο στο ΕΑΚΚ

05 Σεπτεμβρίου 2016 / 19:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την παραίτηση του προέδρου της Επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚΚ κ. Φ. Μπερδούση, η θέση είναι κενή, ο αντιπρόεδρος κ. Μέριανος τον αντικαθιστά, αλλά εκτός του κ. Μπερδούση, έχουμε τέσσερις ακόμα θέσεις κενές.

Οι πληροφορίες λένε ότι εντός της εβδομάδας θα έχουμε συμβούλιο και ίσως και την επιλογή των ατόμων που θα καλύψουν τις τέσσερις κενές θέσεις της Ε.Δ., αφού από τους αρχικά ορισθέντες έχουν παραιτηθεί, αρχικά ο κ. Σκολαρίκης και τελευταία οι κ.κ. Μπερδούσης, κ. Κούστας και κ. Κουρής.
Βέβαια από τους αναπληρωματικούς της ΕΔ κάποιοι θα γίνουν τακτικοί, αλλά η συμπλήρωση με τέσσερα νέα ονόματα θα γίνει οπωσδήποτε, όπως και η επιλογή του νέου προέδρου, μια επιλογή που θα είναι από τα γραφεία της Αθήνας και αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει ποιος θα είναι ο εκλεκτός του Υφυπουργού αθλητισμού κ. Στ. Κοντονή και του ΓΓΑ κ. Συναδινού.  
Όσο αφορά καθαρά το χώρο του ΕΑΚΚ, έγινε μια προσπάθεια καλλωπισμού, έγινε ένα βάψιμο στο κεντρικό γήπεδο, αλλά και το Σάββατο στο φιλικό ματς του ΑΟΚΚ με τη Βέροια, τα δημοσιογραφικά θεωρεία ήταν σε απαράδεκτη κατάσταση, μες τη βρώμα, αρκετούς μήνες δεν έχουν καθαριστεί, ενώ από τα τζάμια λόγω βρωμιάς, δεν μπορείς να παρακολουθήσεις αγώνα. Μέλος της ΕΔ μας είπε ότι ξεκίνησαν καθαρισμοί και ευελπιστεί ότι όλα θα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, που θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια