Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χτυπήθηκε και ο Σπ. Καλογιάννης από κουκουλοφόρο!

Καλογιάννης
06 Σεπτεμβρίου 2016 / 18:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής (το βράδυ της Δευτέρας 5/9) είχε απρόοπτη εξέλιξη, αφού στο χώρο που ήταν συγκεντρωμένοι οι εκπρόσωποι των σωματείων, της ΕΠΟ κ.λ.π. «μπούκαραν» κουκουλοφόροι με κράνη και κτύπησαν κάποιους από τους συγκεντρωθέντες, χωρίς να ξέρει κανείς το λόγο. Νέα ήθη όχι, αφού στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα έχουμε δει όλα.

Η είδηση ότι ανάμεσα σε εκείνους που χτυπήθηκε στο "ντου" των κουκουλοφόρων, στο περιθώριο της κλήρωσης της Football League, ήταν ο Σπύρος Καλογιάννης, ο άνθρωπος που ανέβασε με τον ερχομό του το 2000 στο νησί, επίπεδο το ποδόσφαιρο και ήταν μέχρι πρότινος πρόεδρος της Β΄ Εθνικής.
Ο πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας χτυπήθηκε από κουκουλοφόρο, την ώρα της επίθεσης στο Αττικό Άλσος. Ο έμπειρος παράγοντας έδωσε κατάθεση λίγο αργότερα στην Ασφάλεια, όπως και αρκετοί άλλοι που βρέθηκαν στην κλήρωση. Από τη μεριά της η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησε σε επτά προσαγωγές.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια