Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σφυρίζει ο Ι. Παπαδόπουλος το ΑΟΚΚ-Πλατανιάς

Σούπερ Λίγκα
08 Σεπτεμβρίου 2016 / 20:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η σέντρα προ των πυλών για ΑΟΚ Κέρκυρα στη Super League και για τον Αστέρα Πετριτή στη Γ΄ Εθνική. Όμως ξεκίνημα και για τους αξιολογημένους Κερκυραίους διαιτητές, όπου δυο από τους τέσσερις και ένας από τους τρεις βοηθούς, ορίστηκαν σε αγώνες της πρεμιέρας.

Να δούμε αναλυτικά τι ορίστηκε από την αρμόδια επιτροπή, σε ότι έχει σχέση με τους διαιτητές Πέμπτη 8/9 για τα ματς που ξεκινούν το Σάββατο, πρεμιέρα των πρωταθλημάτων. 
Ο Ι. Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) θα είναι ο ρέφερι που θα σφυρίξει το πρώτο ματς της αγωνιστικής περιόδου για τον ΑΟΚ Κέρκυρα, στο ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά. Βοηθοί του οι Μερκενίδης Κυριάκος από την ίδια ΕΠΣ και ο Καραγκιζόπουλος Ι. από την ΕΠΣ Ημαθίας, από όπου θα είναι και ο 4ος ο Καραντώνης Δ. Ντεμπούτο έστω και σαν 4ος θα κάνει στην πρεμιέρα και επίσημα σαν διαιτητής Super League, ο Νίκος Πουλημάς ο οποίος και θα είναι στα Γιάννενα στο ματς του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο Αθηνών. 
Όμως και ο αξιολογημένος για την Γ΄ Εθνική Κώστας Γιούργας, με βοηθό τον Χ. Σκορδίλη θα παίξει στην πρεμιέρα, αφού ορίστηκε στην Άρτα να διευθύνει το ματς του 2ου Ομίλου, Αμβρακία Κωστακίων-Τηλυκράτης, ενώ έταιρος βοηθός ορίστηκε ο Τίκας από τη Θεσπρωτία.  
Ο Πανυτσίδης Κ. από την Κοζάνη με βοηθούς τους Ιωαννίδη Β., Μπαλιάγκα Α., θα διευθύνουν το ματς του Αστέρα Πετριτή στον Πανθεσσαλικό στο Βόλο, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Το ματς αυτό. σε αντίθεση με όλα τα άλλα που ξεκινάνε στις 17:00 θα ξεκινήσει στις 15:00 καθαρά για συγκοινωνιακούς λόγους. 
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια