Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σεμινάριο στο πλαίσιο του ADRIATinn στην Ιόνιο Ακαδημία

Επιμελητήριο Κέρκυρας
20 Σεπτεμβρίου 2016 / 11:44

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Επιμελητήριο Κέρκυρας διοργανώνει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα,

Σεμινάριο στην Ιόνιο Ακαδημία, στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας, στο πλαίσιο του έργου «ADRIATinn: «An Adriatic Network for Advancing Research Development and Innovation towards the Creation of new Policies for Sustainable Competiveness and Technological Capacity of SMEs», το οποίο συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος IPA Adriatic Διασυνοριακής Συνεργασίας (IPA Adriatic), με θέμα «Παρουσίαση των Επιτυχημένων Μελετών Περίπτωσης (Success Stories) του έργου ADRIATinn».
Το Έργο ADRIATinn έχει ως στόχο να αυξήσει αφενός την ανταγωνιστικότητα των ΜΜΕ στην περιοχή της Αδριατικής και αφετέρου την ικανότητα της εξωστρέφειας τους μέσω ενός διασυνοριακού οικοσυστήματος που ευνοεί την υιοθέτηση των ΤΠΕ, την καινοτομία και την εξειδίκευση.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των ΜΜΕ, των υφιστάμενων και μελλοντικών επιχειρηματιών, των ερευνητών και των ελεύθερων επαγγελματιών για τους στόχους του ADRIATinn και να παρουσιάσει τις Επιτυχημένες Μελέτες Περιπτώσεις (Success Stories) του έργου ADRIATinn που  αναγνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του έργου. Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει και να αποσαφηνίσει στους ενδιαφερόμενους τους λόγους της επιτυχίας καθώς και τη γενική ιδέα αυτών των επιτυχημένων επιχειρηματικών εγχειρημάτων και ταυτόχρονα να τους παρακινήσει να συμμετάσχουν ενεργά και να επωφεληθούν από τα αποτελέσματα του έργου.
 
Πρόγραμμα – Παρουσιάσεις
 
18:00 - 18:30 Εγγραφές - Καφές - έναρξη
18.30 - 18:45 Χαιρετισμοί
18:45 - 19:00 Το Πρόγραμμα ADRIATinn - Παρουσίαση
19:00 - 19:15 Παρουσίαση της Επιτυχημένης Μελέτης Περίπτωσης της Κερκυραϊκής Μικρό-ζυθοποιίας, Σπύρος Καλούδης, Corfu Beer. 
19:15 - 19:30 Παρουσίαση της Επιτυχημένης Μελέτης Περίπτωσης των ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Α.Ε., Πατρίτσια, Corfu Sea Farm. 
19.30 - 19.45 Παρουσίαση των Επιτυχημένων Μελετών Περίπτωσης (Success Stories) του έργου  ADRIATinn, Σπύρος Χιωτέρης, Ελληνική Συμβουλευτική ΜΕΠΕ 
19:45 - 20:30 Συζήτηση - διαβούλευση
 
Πληροφορίες: Αναστασία Τσολακίδου, 26610 81006, e-mail: [email protected], www.corfucci.gr. Ιστοσελίδα του ADRIATinn: http://www.adriatinn.eu.