Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε Πρέβεζα & Θεσπρωτία ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας

ΕΛ.ΑΣ.
26 Σεπτεμβρίου 2016 / 12:00

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, επισκέφθηκε το Σάββατο ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας συνοδευόμενος

από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Σκούμα.

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής αυτής, Ταξίαρχος Ευάγγελος Βόγλης. Στη συνάντηση που ακολούθησε με Αξιωματικούς και προσωπικό της Διεύθυνσης, ο Αρχηγός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς σε θέματα αστυνομικής φύσεως, τα οποία απασχολούν τις Υπηρεσίες του Νομού.
Αμέσως μετά, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους Προέδρους και με μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Πρέβεζας, με τους οποίους συζήτησε θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος, ενώ δέχθηκε προτάσεις αναφορικά με αυτά.

Οι επισκέψεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στη ΓΕ.Π.Α.Δ. Ηπείρου ολοκληρώθηκαν με την επίσκεψή του στην Ηγουμενίτσα και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Ντόντης.
Εκεί συναντήθηκε με Αξιωματικούς της Διεύθυνσης, ενώ τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA Θεσπρωτίας) απένειμαν στον Αρχηγό τιμητική πλακέτα.
Τέλος, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο και με μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, ενώ χθες το βράδυ παρέστη στα εγκαίνια Μουσείου Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Πειραιώς, στο κάστρο των Ιωαννίνων (Ιτς Καλέ).