Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η μεγάλη γιορτή του «ΑΠΣ Ηρακλής»

Πάνω Πλατεία
26 Σεπτεμβρίου 2016 / 18:26

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «3ο Φεστιβάλ Αθλητισμού Πολιτισμού και Αλληλεγγύης» το οποίο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Πάνω Πλατεία από τον «Α.Π.Σ. Ηρακλής» με τη συμμετοχή ενηλίκων και παιδιών.

Στην γιορτή πήραν μέρος όλα τα τμήματα του συλλόγου, Taekwondo, Hapkido, Capoeira, Taichi αλλά και το τμήμα των παραδοσιακών χορών, ξεκινώντας στις 16:00 με αγώνα δρόμου για παιδιά του δημοτικού. 
Ταυτόχρονα στο γύρω χώρο υπήρχε κιόσκι, πινγκ πονγκ, μέτρηση δύναμης και ταχύτητας για κλωτσιές και θραύσεις ξύλων και το πρωτότυπο ζωντανό ποδοσφαιράκι με «ζωντανούς» παίκτες όπως επίσης διαγωνισμός σουτ στο μπάσκετ, απασχόληση με ζωγραφική και face painting. Τα μέλη της ομάδας πήραν μέρος σε αγώνες Ταεκβοντό. Στο Φεστιβάλ επίσης αγωνίστηκε και η σχολή πολεμικών τεχνών ΖΗΚΟΣ από τα Ιωάννινα.Τις εκδηλώσεις συνόδευε το rock συγκρότημα Planet Caravan με ζωντανή μουσική.
Όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μπόρεσαν να ενημερωθούν για τις δράσεις και τα αθλήματα του Συλλόγου, για την καταπολέμηση των ναρκωτικών από το ΕΣΥΝ, καθώς και για τις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού, του Φάρου Ζωής και πως μπορεί κάποιος να συμβάλλει σ’ αυτές. Η εκδήλωση έκλεισε με το τμήμα παραδοσιακών χορών του Συλλόγου με χορούς της Μακεδονίας και ολοκληρώθηκε με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και γλέντι.