Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απάντηση Φοντάνα στον Γκούση για τις προσλήψεις της «πίσω πόρτας»

Γιάννης Φοντάνας
27 Σεπτεμβρίου 2016 / 17:03

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σχετικά με τη δημόσια καταγγελία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κώστα Γκούση για διορισμούς στην Περιφέρεια από την «πίσω πόρτα» ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, Περιφερειακών Δικτύων και Διεθνών Συνεργασιών Γ.Φοντάνας

διευκρινίζει ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων «δεν προέβη σε προσλήψεις προσωπικού, παρά την έντονη υποστελέχωσή της, κατ’ εφαρμογή των μνημονιακών  δεσμεύσεων της χώρας μας.
Στελέχη και συνεργάτες του Ιονίου Πανεπιστημίου και άλλων επιστημονικών φορέων, έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν ανεκτίμητη βοήθεια στην Περιφέρειά μας συνεργαζόμενοι με το πολιτικό και υπηρεσιακό προσωπικό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Μια συνεργασία για την οποίαν αξίζουν το δημόσιο έπαινό μας.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα συνεχίσει και θα αναβαθμίσει την συνεργασία της με τους θεσμικούς φορείς των Ιονίων Νήσων και ιδιαίτερα με τους επιστημονικούς φορείς και τα τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε μια από κοινού προσπάθεια υλοποίησης των στρατηγικών μας επιλογών σε όφελος του τόπου και των πολιτών μας».