Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σούπερ καπ ΕΠΣΚ 2016: Αστέρας Πετριτή - Κρόνος Αργυράδων ημίχρονο 1-1 (φωτορεπορτάζ)

επσκ
28 Σεπτεμβρίου 2016 / 18:31

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αξιοπρεπής αριθμητικά η παρουσία των φιλάθλων των κατά τεκμήριο καλύτερων ερασιτεχνικών ομάδων και των δυο προερχόμενων από τον κερκυραϊκό Νότο!

Η γιορτή του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, το σούπερ καπ αλληλεγγύης ανάμεσα στον Αστέρα Πετριτή, περσινό πρωταθλητή της Α1 ΕΠΣΚ και τον Κρόνο Αργυράδων, τον κυπελλούχο, που είχε αποκλείσει στα ημιτελικά των αργότερα πρωταθλητή, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.
 
Τα γκολ
 
28' Ο σπ. Γραμμένος πήρε την πάσα μέσα στην περιοχή και επιχείρησε σουτ που γέλασε τον Ριγανά που δεν συγκράτησε τη μπάλα κι οι Αργυράδες μπήκαν μπροστά στο σκορ. Η ισοφάριση μπαμ-μπαμ στο 31! Από στημένο που εκτέλεσε ο Γεωργοπάλης και βρήκε το κεφάλι του Στούπα κι εκείνος δίχτυα. (1-1).
Αστέρας:  (Σ. Σιδερόπουλος): Ριγανάς, Καλούδης, Γράντος, Πολύζος (46' Νικομάνης), Πάγκαλης, Σπ. Στούπας, Γαστεράτος, Κατσίβελας, Μάμαλος, Γεωργοπάλης, Λέσσης.
Κρόνος: (Γ. Καλούδης): Ζάχος, Χρ. Γραμμένος, Ανυφαντής, Πετρόγιαννης, Γραικός, Στρατηγός (30' Μεσημέρης), Σπ. Γραμμένος, Βλάσσης, Κονισπολιάτης, Μωραΐτης, Χόντζα.
Διαιτητής ο Νίκος Πουλημάς με βοηθούς Θ. Σκορδίλη και Θ. Βλάσση. Τέταρτος ο Κώστας Τόμπρος. Παρατηρητής του ματς, ο Χρ. Κούρκουλος.