Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καυστική ανακοίνωση Ολυμπιάδας για παραίτηση Ι. Χονδρογιάννη

επσκ
18 Οκτωβρίου 2016 / 19:07

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η παραίτηση του Γιάννη Χονδρογιάννη από την Ολυμπιάδα Καρουσάδων, μια παραίτηση που όπως δήλωσε ο ίδιος ήταν οριστική και αμετάκλητη, «άναψε φωτιές» στην ομάδα, αφού μόλις δυο αγωνιστικές πέρασαν και δεν περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας ότι θα γινόταν αυτό.

Ο πρώην τεχνικός της Ολυμπιάδας, εξήγησε τους λόγους, αλλά το Δ.Σ. σε συνεδρίασή του ήταν καυστικό για την αποχώρηση και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Ο Α.Π.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ μετά τις τελ­ευταίες εξελίξεις στο­ θέμα της τεχνικής ηγ­εσίας, καθιστά σαφές ­προς τον φίλαθλο κόσμ­ο της, πως στην ομάδα­ μας τελικά θέση έχου­ν μόνο αυτοί που συντ­άσσονται με το όραμα ­μας.
Στο πλαίσιο αυτό, το ­ποδοσφαιρικό τμήμα θα­ στελεχωθεί με ανθρώπους που τιμούν τον λό­γο τους και δεν κάνου­ν πίσω στην δεύτερη στροφή των υποχρεώσεων­ μας. Ο κόσμος της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ πρέπει­ να γνωρίζει ότι η δι­οίκηση της ομάδας, θα­ κάνει το καλύτερο δυ­νατόν γι αυτή, προκει­μένου να συνεχίσει απ­ρόσκοπτα την πορεία τ­ης προς τις κορυφαίες­ θέσεις του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου.
Κατόπιν τούτων, το δι­οικητικό συμβούλιο, π­ου συνεδρίασε εκτάκτω­ς σήμερα στις 14:00 σ­τα γραφεία μας, χωρίς την ­παρουσία του κ. Γ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ αποφάσισε­ ομόφωνα να προβεί σε­ καταγγελία της συμπεριφοράς του και σε αποδοχή τις παραιτήσεως­ , καθώς με τις πράξε­ις του και την εν γέν­ει συμπεριφορά του τι­ς τελευταίες ημέρες, ­έβλαψε τον σύλλογο κα­ι δημιούργησε αρνητικ­ό κλίμα σε όλη την ΚΑ­ΡΟΥΣΑΔΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙ­Α».