Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλπες σήμερα στον Εμπορικό σύλλογο Κέρκυρας

Εμπορικός Σύλλογος
19 Οκτωβρίου 2016 / 11:18

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στις 14:30 στήνεται η κάλπη στο Επιμελητήριο για τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο. Αντιμέτωποι δυο συνδυασμοί. Του Ενωμένου ψηφοδελτίου για τι κερκυραϊκό εμπόριο και την επιχειρηματικότητα, με επικεφαλής τον Κ. Μουζακίτη, απερχόμενο πρόεδρο του δ.σ., και τη Νέα πορεία με επικεφαλής τον Γ. Τσερεμή.

Οι ταμειακά εντάξει που έχουν και δικαίωμα ψήφου μόλις ξεπερνούν τα 220 άτομα κι έτσι ο χρόνος μέχρι τις 19:00, που έχει ορίσει η εφορευτική επιτροπή το πέρας της ψηφοφορίας, αναμένεται να αποδειχθεί επαρκής. 
Το μεσημέρι αναμένεται να εκδικασθεί η ένσταση που έχει υποβάλλει ο συνδυασμός της Νέας Πορείας κατά της συμμετοχής του Ενωμένου Ψηφοδελτίου, θεωρώντας την κατάθεση του συνδυασμού εκπρόθεσμη και τούτο παρά το γεγονός ότι η εφορευτική την έκανε δεκτή.
Μιλώντας χθες στην κ.Ε. ο Κ. Μουζακίτης δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Πιστεύαμε και πιστεύουμε στη συλλογική δράση, την ενότητα και την καταξίωση των συνδικαλιστικών θεσμών. Πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι ο Σύλλογος χρειάζεται και την ανανέωση με νέο δυναμικό, σύγχρονο και καινοτόμο.
Ο Γ. Τσερεμής δήλωσε την πεποίθησή του ότι η κάλπη μπορεί ν' ανοίξει έναν νέο δρόμο για τον συδικαλισμό των εμπόρων ώστε να εκφρασθεί ολόκληρος ο εμπορικός κόσμος του νησιού κι όχι αποκλειστικά ενός δρόμους της πόλης.