Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τετάρτη και Πέμπτη η 4η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας

Β΄ΕΠΣΚ
25 Οκτωβρίου 2016 / 18:10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 4η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ, έχει οριστεί για Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27/10 αφού φέτος τα σωματεία είναι περισσότερα και το πρόγραμμα δεν μπορεί να υλοποιηθεί στις καθορισμένες ημερομηνίες.

Είναι ένα πρωτάθλημα που θα έχει ως το τέλος μεγάλο ενδιαφέρον, αφού οι ομάδες αυτής της κατηγορίας έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και όλα για την άνοδο θα παιχθούν ως το τέλος. Η αγωνιστική λόγω των προβλημάτων των γηπέδων θα γίνει σε ημέρες για να εξυπηρετηθεί το πρόγραμμα.
 Ώρα έναρξης έχει οριστεί 15:30 και αυτό για κάποιες ομάδες είναι δύσκολο να είναι πλήρεις, αφού οι μετακινήσεις είναι μακρινές και αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να φύγουν από τις δουλειές τους, όπως και οι μαθητές από το σχολείο. Π.Χ. για να πάει ο Αετός Κουσπάδων στην Κασσιώπη να αντιμετωπίσει τους Λύκους, ή από την  άλλη ο Αριλλάς να πάει στο Περιβόλι να αντιμετωπίσει τα Βασιλάτικα, θα χρειαστεί να ξεκινήσουν τουλάχιστον στις 13:00 για να είναι έγκαιρα για το ματς. Αναγκαίο κακό βεβαίως, έτσι όπως έγινε φέτος η Β΄ κατηγορία και δεν χωρίστηκε σε δυο ομίλους, κάτι σύνηθες τα τελευταία χρόνια. Οι αγώνες και οι ορισθέντες διαιτητές είναι:    
 
Τετάρτη 26/10/2016
ΑΟ Λύκοι - Αετός Κουσπάδων 
Διαιτητές: Κορακιανίτης, Ξηρομερίτης, Καλυβιώτης.
 
Ατρόμητος Στρογγυλής - Φαίαξ Μαραθιά 
Διαιτητές: Δράμπαλος, Σταμάτης, Γαστεράτος. 
 
Βασιλάτικα - Κεντ. Αρίλλας
Διαιτητές: Νικόπουλος, Γραικός, Ίσερης.
 
Αυγερινός - Αστέρας Μωραϊτικων 
Διαιτητές: Γιούργας, Κοσκινάς, Σκορδίλης.
 
Πέμπτη 27/10/2016
Κερ. Αγ. Νικολάου - Ηρακ. Σφακερών
Διαιτητές: Καββαδίας, Βλάσσης, Μπεκάρης.
 
Αετός Αγ. Αθανασίου - Μ. Αλέξανδρος
Διαιτητές: Μυρισκλάβος, Βραδής, Ρούσσου.
 
Σιναράδες - ΠΑΟΚ  (20:00)
Διαιτητές: Κολυτάς, Καρρά Χρ., Καρράς Ηλ.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια