Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

1-1-2-3 για τον Ν.Ο.Β.Ι. στον Διασυλλογικό της Βόνιτσας!

Ιστιοπλοΐα
03 Nov 2016 / 12:02

ΒΟΝΙΤΣΑ. Με επιτυχία για τον Ναυτικό Όμιλο Βορείου Ιονίου ολοκληρωθηκε ο 5ος διασυλλογικός αγώνας Optimist & Laser 4.7 που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός ΄Ομιλος Βόνιτσας το διήμερο 3-4 Σεπτεμβρίου.

Στον αγώνα συμμετείχαν 27 αθλητές από τον Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Δυτικής Ελλάδας και τον Ναυτικό Όμιλο Βορείου Ιονίου και διεξήχθησαν συνολικά επτά ιστιοδρομίες, τέσσερις το Σάββατο και τρεις την Κυριακή.
 
Το Σάββατο, ενώ η έναρξη ήταν προγραμματισμένη για τις 12.30, η επιτροπή αγώνα έδωσε την πρώτη εκκίνηση περίπου μια ώρα αργότερα αφού περίμενε να «φρεσκάρει» καλά ο αέρας, προκαλώντας ανυπομονησία στους συμμετέχοντες.
Το θετικό ήταν ότι ή ενταση του ανέμου ανέβαινε σταδιακά κι έτσι οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας.
Την Κυριακή ο αγώνας ξεκίνησε περίπου στις 13.00, με κάπως λιγότερο αέρα από την προηγούμενη, αρκετό όμως σε ένταση για να βγουν άνετα και οι τρεις προγραμματισμένες ιστιοδρομίες.
Στον αγώνα συμμετείχαν έμπειροι αλλά και πιο αρχάριοι αθλητές, κάτι που προκάλεσε μεγάλο συναγωνισμό και ενδιαφέρον για την τελική κατάταξη, η οποία διαμορφώθηκε πραγματικά την τελευταία στιγμή.
Μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα το αποχαιρετιστήριο γεύμα και η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων ​σε ​αθλητές και επάθλων στους διακριθέντες.
 
Οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητες του ΝΟΒΙ στην τριάδα
 
Μακρή Ερμίνα , 1η θέση στα Optimist στην κατηγορία Κορίτσια κάτω των 11 ετών
'Εγκεμαν Λούκας , 1η θέση στα Optimist στην κατηγορία Αγόρια άνω των 11 ετών
Μανδυλας Σπυρος , 2η θέση στα Optimist στην κατηγορία Αγόρια κατω των 11 ετών
 Αρμενιάκος Κοσμας , 3η θέση στα Optimist στην κατηγορία Αγόρια κάτω των 11 ετών.