Ξεχώρισαν οι αθλητές του Ηρακλή Κέρκυρας

Η Μαρία Στρατηγού

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Α.Π.Σ. Ηρακλής Κέρκυρας στο 3ο Προκριματικό πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας. Σε ένα Ολυμπιακό άθλημα με διακρίσεις για τη χώρα μας, συμμετείχαν στη διοργάνωση 96 σύλλογοι και 1.007 αθλητές.

24
Νοεμβρίου / 2016

Ο  Α.Π.Σ. Ηρακλής Κέρκυρας συμμετείχε με επτά αθλητές και κατέκτησε τέσσερα μετάλλια, από τα οποία τα τρία χρυσά και έδειξε ότι εδώ στο νησί μας έχουμε βάσεις στο άθλημα αυτό. 
 Την αποστολή αποτελούσαν οι αθλητές: Φαίη Μερκούρη, -37κιλ γεν. 2006, Μαρία Στρατηγού -49κιλ γεν 2005, Νικόλας Σαββανής, -41κιλ γεν. 2004, Σπύρος Μερκούρης -61κιλ γεν. 2003,
Αλεξάνδρα Δουλγέρη -55κιλ γεν. 2002, Αικατερίνη Πανδή  -52κιλ γεν. 2002, Ορέστης Κούρκουλος Κουσουνής -37 κιλ γεν. 2004,  καθώς οι προπονητές της ομάδας  Χρύσα Κώστα και Νίκος Δουλγέρης 
Τα μετάλλια πήραν: Χρυσά: Μαρία Στρατηγού, Αλεξάνδρα Δουλγέρη, Σπύρος Μερκούρης. Χάλκινο: Αικατερίνη Πανδή.
Βάπτισμα του πυρός και καλή εμφάνιση για τον Ορέστη Κούρκουλο - Κουσουνή χωρίς να μπορέσει να κερδίσει τον πρώτο του αγώνα, καλή παρουσία για τον Νικόλα Σαββανή που έχασε στον Χρυσό πόντο, και τέλος πολύ καλή εμφάνιση από την Φαίη Μερκούρη που έχασε στις λεπτομέρειες. Πολλά μπράβο αξίζουν σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, στους προπονητές για την καλή δουλειά που κάνουν, αλλά και στους γονείς που στηρίζουν όλη αυτή την προσπάθεια.