Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κ.Γ.Σ.: Νέο κοντάρι για το άλμα επί κοντώ με λεφτά του Δήμου

Κερκυραϊκός Γ.Σ.
29 Nov 2016 / 12:42

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την χρηματοδότηση του Κ.Γ.Σ. με το ποσό των 10.000 € ενέκρινε τη Δευτέρα ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην εισήγησή του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Μάνος Ράπτης, ανέφερε ότι ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος ενόψει του προγράμματος του 2017 που έχει κοστολογηθεί στις 21.000 €, έχει ζητήσει οικονομική ενίσχυση από το Δήμο. Υπενθύμισε τις πρόσφατες επιτυχίες του Συλλόγου αλλά και τη διαχρονική προσφορά του και πρότεινε τη χρηματοδότησή του με βάση τις δυνατότητες του Δήμου για την αγορά ενός καινούριου κονταριού για το άλμα επί κοντώ.
Ο Δ. Μεταλληνός εκφράζοντας κατ' αρχήν τη σύμφωνη γνώμη της μείζονος αντιπολίτευσης, συμπλήρωσε ότι ο Κ.Γ.Σ  είναι ένας πρεσβευτής της Κέρκυρας, ωστόσο οι άνθρωποί του έχουν παράπονο ότι έχουν εξαπατηθεί από τις Δημοτικές Αρχές διαχρονικά. Χαρακτήρισε το ποσό των 10.000 «ασπιρίνη» και πρότεινε ακόμα πιο ουσιαστική στήριξη. Ανέφερε μάλιστα το παράδειγμα Δαυίδ που παραχώρησε στον Κ.Γ.Σ. τις πρώην εγκαταστάσεις εμφιάλωσης της Κόκα-κόλα-3Ε στη Χρυσίδα. 
Απαντώντας ο Μάνος Ράπτης, ανέφερε ότι η Δημοτική αρχή κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι της προκειμένου να  συμπαρασταθεί στο σύλλογο, ενώ πρόσφατα του παραχώρησε χώρο του Δημοτικού Θεάτρου για να γυμνάζονται οι αθλητές το χειμώνα.