Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπήκε σε μπελάδες η Κέρκυρα, 2-2 με τη Λαμία

Κύπελλο Ελλάδας
30 Nov 2016 / 17:48

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Κέρκυρα προηγήθηκε στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στη Λαμία, βρέθηκε να χάνει με 2-1, αλλά τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει και εξακολουθεί να ελπίζει σε πρόκριση η οποία θα κρίθεί στην τελευταία αγωνιστική.

Η Κέρκυρα ήθελε τη νίκη απέναντι στη Λαμία μετά την ήττα στην πρεμιέρα από από την ΑΕΚ και μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, όπου και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 3', όταν από το σουτ του Τουράμ, ο Τσενάμο παραχώρησε κόρνερ. Το 1-0 για την ομάδα του Μιχάλη γρηγορίου έγινε στο 12' με τον Τουράμ να περνλαει κάθετη πάσα στον Κόντο και αυτός από θέση τετ α τετ με τον γκολκίπερ της Λαμίας, άνοιξε το σκορ.
Η απάντηση ήταν άμεση από τους Φθιώτες, όταν στο 17' ο Βάντερσον με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Αραμπατζή και ισοφάρισε σε 1-1. Το σύνολο του Μπάμπη Τεννέ έκανε την ανατροπή στο 43', όπου μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπλάζιτς ο Αραμπατζής έκανε ασταθή απόκρουση, η μπάλα χτύπησε στον Αντιλέχου και ο Όμο με προβολή από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.
 
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Γρηγορίου έκανε πιο επιθετικό το σχήμα του, ρίχνοντας στο ματς τον Γεωργακόπουλο αντί του Ανδρεόπουλου. Το 2-2 έγινε στο 55', όταν ο Γκομές έβγαλε τη σέντρα, ο Γεωργακόπουλος έκανε την κεφαλιά, ο Τσενάμο με απόκρουση έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο, ενώ στην επαναφορά αυτή χτύπησε στο κεφάλι του και μετά στα δίχτυα.
Η Λαμία έφτασε κοντά στο να ξανακάνει την ανατροπή, όταν στο 60' ο Καραγιάννης έκανε το πλασέ, με τον Αραμπατζή να σώζει την εστία του.
Στο 76' ο ΑΟΚΚ έμεινε με δέκα παίκτες αφού ο Ζορμπάς έκανε φάουλ στον Αναστασιάδη και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Ζαραδούκας (59' Επστάιν), Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Κόντος, Ανδρεόπουλος (46' Γεωργακόπουλος), Σιόντης, Γεωργίου, Ζορμπάς, Τουράμ (67' Σπίνουλας).
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Κοτσώνης (59' Βαλιός), Αναστασιάδης, Όμο, Καραγιάννης, Αυγενικού (56' Αυγενικού), Μπλάζιτς (67' Γιόνε Πίντο), Ντουρμισάι, Βάντερσον.
Διαιτητής: Ρούσσος – Μπεκερτζής (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας)
 
Η βαθμολογία
1. ΑΕΚ 4 (6-2)
2. Λαμία 4 (3-2)
3. Αναγέννηση Καρδίτσας 1 (2-3)
4. Κέρκυρα 1 (2-6)

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση εδώ