Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θεραπευτική η αναβολή, λόγω απεργίας, για τον Αστέρα

Αστέρας Πετριτή
01 Δεκεμβρίου 2016 / 19:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η απεργία στα καράβια που θα γίνει Παρασκευή και Σάββατο 2 και 3 Δεκέμβρη ανάγκασε τον Αστέρα Πετριτή να ζητήσει αναβολή του παιγνιδιού με την Ιστιαία, αφού για να ταξιδέψει στην Εύβοια για το ματς έπρεπε να φύγει από το νησί μας το πρωί του Σαββάτου.

Η ΕΠΟ κατανοώντας το πρόβλημα έδωσε την αναβολή για το συγκεκριμένο ματς το οποίο υπολογίζεται ότι θα οριστεί για την Τετάρτη 14/12. Βέβαια την ερχόμενη Τετάρτη στον αγώνα κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής ανάμεσα σε Νίκη βόλου και Ιστιαία, που θα γίνει στο Βόλο και αν ακόμα η Ιστιαία προκριθεί, δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αφού η επόμενη φάση είναι ορισμένη για 21/12, οπότε υποχρεωτικά το ματς με τον Αστέρα θα οριστεί για 14/12.
Αυτή η αναβολή έχει και τις θετικές προεκτάσεις για την ομάδα αφού με τους τραυματισμούς και τις απουσίες, θα πήγαινε στην Ιστιαία με σύνθεση ανάγκης, με δεδομένο ότι τουλάχιστον Γαστεράτος και Στούπας δεν θα ήταν σε θέση να αγωνιστούν, κάτι που θεωρείτε σίγουρο ότι θα γίνει και θα παίξουν την μεθεπόμενη Κυριακή 11/12 στο εντός έδρας ματς με τον Τηλυκράτη Λευκάδας.   
Η ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της, με τον Γιάννη Χονδρογιάννη να περιμένει βέβαια την αποθεραπεία των τραυματιών, αφού κυριολεκτικά έχει Γολγοθά να αντιμετωπίσει, αν συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται με τόσες απουσίες. 
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια