Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγκροτήθηκε το «Ριζοσπαστικό Κίνημα Κεφαλονιάς»

02 Δεκεμβρίου 2016 / 11:26

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. «Εμείς θα μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας». Η συγκρότηση του πολιτικού φορέα «Ριζοσπαστικό Κίνημα Κεφαλονιάς», ανακοινώθηκε χθες στο ξενοδοχείο «Μουϊκης», ο οποίος στοχεύει σε διάλογο με την κοινωνία μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας για την κρίση που περνάει η Χώρα μας και τα μνημόνια.

Στο πάνελ βρέθηκαν οι: Σταύρος Αντύπας, Γεράσιμος Βαλλιάνος, μαχόμενοι δικηγόροι, Γεράσιμος Δημητράτος, δημοτικός σύμβουλος, Βιργινία Γασπαράτου ιδιωτική υπάλληλος, Βάσω Βουτσινά, πρόεδρος εργαζομένων Νοσοκομείου Αργοστολίου, Μιχάλης Μαρκάτος πρόεδρος Εμπορο επαγγελματικού Συλλόγου, Γεράσιμος Μποζάς, επαγγελματίας και Γεράσιμος Ιακωβάτος, επαγγελματίας
Στην συνέντευξη ανέφεραν ότι: Αποχωρήσαμε από το ΣΥΡΙΖΑ λόγω Μνημονίου, μείναμε στο κόμμα ελάχιστες ημέρες μετά την «τούμπα» του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είμαστε συνένοχοι, δεν υπογράψαμε εμείς κανέναν μνημόνιο.
Δεν είμαστε εμείς που αποχωρήσαμε από το ΣΥΡΙΖΑ και τις αρχές του, την ιδεολογία του. Άλλοι είναι αυτοί που έφυγαν από αυτές τις αρχές, που ουσιαστικά έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ.
Σκοπός του Ριζοσπαστικού Κινήματος είναι να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας με τον κόσμο .
Δεν θα λειτουργήσουμε όπως τα παραδοσιακά σχήματα, δεν έχουμε αρχηγό, έχουμε συλλογική άποψη και δρούμε συλλογικά.
Γυρίζουμε τη πλάτη στην σημερινή Κυβέρνηση, την απαξιούμε. Τι κριτική να κάνουμε; Μήπως έχει αφήσει και τίποτε όρθιο; Δεν είναι Κυβέρνηση των Ελλήνων, είναι κατοχική Κυβέρνηση.