Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με πυροτεχνήματα και Σάκη, άνοιξε η γιορτινή περίοδος στον Βόλο

02 Δεκεμβρίου 2016 / 11:56

ΒΟΛΟΣ. Πολλές χιλιάδες Βολιωτών και επισκεπτών συνέρρευσαν το απόγευμα στην παραλία του Βόλου και συμμετείχαν στην μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Βόλου για τη φωταγώγηση της πόλης.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, που έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης με καΐκι και καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος του κόσμου που με ενθουσιασμό συμμετείχε στην εκδήλωση.
Τον Σάκη Ρουβά υποδέχθηκε στην εξέδρα ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, και ο δημοφιλής καλλιτέχνης εμφανώς εντυπωσιασμένος από τον τεράστιο όγκο του κόσμου και την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν, δήλωσε μαγεμένος από το Βόλο και υποσχέθηκε ότι θα ξαναβρεθεί εδώ για μια καλοκαιρινή του συναυλία. Δηξλώνοντας ενθουσιασμένος από την τελετή έναρξης, απευθυνόμενος στον κ. Μπέο του είπε: «Αχιλλέα, του χρόνου θα είμαι ξανά εδώ!».
Συμπράττοντας με την Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου, ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παρασύροντας στο γιορτινό κλίμα όσους συμμετείχαν, καθώς και ένα καινούργιο του τραγούδι, που το παρουσίασε για πρώτη φορά.
Η τελετή στην παραλία της πόλης έληξε με αμέτρητα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό του Βόλου, σημαίνοντας την έναρξης των φετινών χριστουγεννιάτικων και πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων.
Μετά τη φωταγώγηση της πόλης, ο Σάκης Ρουβάς, στελέχη της δημοτικής Αρχής και οι χιλιάδες συμμετέχοντες κατευθύνθηκαν πεζοί στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Βόλου, το υψηλότερο της χώρας και μετά στο χωριό του Αϊ Βασίλη.