Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παιχνιδομαζέματα από τον Φάρο Ζωής

Πλατεία Ανουντσιάτα
15 Δεκεμβρίου 2016 / 11:40

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύλλογος «Φάρος Ζωής» διοργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ανουντσιάτα, η οποία ξεκινάει στις 5 το απόγευμα.

Γεμίζουμε όλοι μαζί τον σάκο του Άγιου Βασίλη με δώρα για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ», χαρίζουμε, σκορπίζουμε αγάπη και χαμόγελα που θα διαρκέσουν όλο το χρόνο καθώς θα σταλούν στην Εθελοντική Ομάδα «Τα Χαμόγελα, Τα Χρώματα και το Ουράνιο Τόξο». Μια ομάδα ανθρώπων που όλο το χρόνο απασχολεί τα παιδιά με ψυχαγωγικά παιχνίδια, κατασκευές και πολλές δραστηριότητες.
Ενα μαγικό απόγευμα στο πνεύμα των Χριστουγέννων θα προσφέρει μέχρι αργά το βράδυ κεράσματα και πολλές μαγικές εκπλήξεις στους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους. Η παρουσία του Αγιου Βασίλη στον χώρο για να φωτογραφηθούν τα παιδιά μαζί του, face panting από την υπέροχη ομάδα του Νάσου Γραμμένου, αγγελικές φωνές με κάλαντα και ευχές απο την Παιδική Χορωδία Κέρκυρας και τη Μαέστρο, Χριστίνα Καλιαρίδου.
Χορός από τη σχολή The Factory της Ρένας Κοντού και φέτος συμμετέχει και η Σχολή Χορού του Σωτήρη Μπουχάγιαρ. Για πρώτη φορά η Φιλαρμονική του Σκριπερού θα παίξει Χριστουγεννιάτικους σκοπούς στην πλατεία Ανουντσιάτα καθώς θα παιανίσει στην Ευγενίου Βουλγάρεως.
Μαγικοί, λαχταριστοί, χιονισμένοι ή σοκολατένιοι λουκουμάδες απο τον Ζαχαροπλάστη Γιώργο Μπάκα και τον αδελφό του Βασίλη.
Οπως και σε κάθε δράση – εκδήλωση του Φάρου θα χαρίσουμε Ελπίδα στη Ζωή για όποιον επιθυμεί να γίνει Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών στο «Οραμα Ελπίδα». Μια διαδικασία τόσο ανώδυνη και σύντομη που αν κάποιος εθελοντής βρεθεί συμβατός δότης θα χαρίσει ελπίδα σε ένα παιδί, σε έναν συνάνθρωπό μας.