Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕ Λευκίμμης 0-0 με τον Κρόνο Αργυράδων

Kύπελλο ΕΠΣΚ
21 Δεκεμβρίου 2016 / 19:05

Οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της Ένωσης, δεν είχαν την μεγάλη έκπληξη, βέβαια υπάρχουν οι επαναληπτικοί που θα γίνουν στις 11/1/207 και εκεί θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, τότε θα δούμε ποιες ομάδες θα περάσουν στους τέσσερις.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πιο σημαντικό παιγνίδι της ημέρας η Λευκίμμη και ο Κρόνος έμειναν στη λευκή ισοπαλία και η ρεβάνς θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, αφού οι προβλέψεις είναι ότι η νικήτρια ομάδα αυτού του ζευγαριού έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει το κύπελλο. Στη Λευκίμμη η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά στο ματς κυνήγησε το γκολ, δεν τα κατάφερε, ο Κρόνος σιγά-σιγά ισορρόπησε το ματς το οποίο δεν είχε και παρά πολλές επικίνδυνες φάσεις, πρόσεχαν πολύ τα νώτα τους οι αντίπαλοι. Για ένα γκολ που πέτυχε, αλλά ακυρώθηκε λόγω της έγκαιρης υπόδειξης του βοηθού, διαμαρτυρήθηκε ο Κρόνος. 
Κάτι αναπάντεχο έγινε στο Βορρά, στις Καρουσάδες δεν προσήλθε έγκαιρα ο γιατρός του αγώνα, ο διαιτητής έκλεισε μετά το δεκάλεπτο, το φύλλο αγώνος όπως προβλέπει ο κανονισμός και η αρμόδια επιτροπή της Ένωσης θα αποφασίσει για την τύχη του ματς. Το πιο πιθανό να πάρει στα «χαρτιά» με σκορ 3-0 το ματς ο Οδυσσέας, έτσι λέει ο κανονισμός, αλλά θα πρέπει να εξεταστεί και ο λόγος της μη έγκαιρης άφιξης στο γήπεδο του γιατρού. 
Στα άλλα ματς εύκολα η Κ20 του ΑΟΚΚ νίκησε την Κέρκυρα ΠΟ στο κοινό γήπεδο της ΕΠΣΚ, ενώ στη Στρογγυλή ο Αχιλλέας Νυμφών με δυο γκολ του Αγόρα στο 75΄ και 88΄ νίκησε και δεν χάνει την πρόκριση. 
 
Τα αποτελέσματα
 
ΑΕ Λευκίμμης - Κρόνος 0-0
Ατρόμητος Στρογγυλής - Αχιλλέας Νυμφών 0-2
Κ-20 ΑΟΚΚ - Κέρκυρα ΠΟ 4-2
Ολυμπιάδα - Οδυσσέας δεν έγινε
 
ΣΗΜ: Σύμφωνα με την προκήρυξη του κυπέλλου: Αν από τα αποτελέσματα και των δύο αγώνων δεν προκύπτει η ομάδα που προκρίνεται, τότε τα τέρματα που πέτυχε η κάθε ομάδα στον «εκτός έδρας» αγώνα της υπολογίζονται διπλά. Η ομάδα που από αυτό τον υπολογισμό συγκεντρώσει το μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων προκρίνεται στον τελικό. Αν οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων στον εντός έδρας και στον εκτός έδρας αγώνα, τότε ο δεύτερος αγώνας μετά την κανονική λήξη του παρατείνεται κατά δύο (2) δεκαπεντάλεπτα ημίχρονα.
Αν ο αριθμός των τερμάτων που θα επιτύχουν οι δύο (2) ομάδες κατά την διάρκεια αυτής της ημίωρης παράτασης είναι ο ίδιος, τότε τα τέρματα που σημείωσε η «εκτός έδρας» ομάδα υπολογίζονται διπλά και θα προκριθεί η φιλοξενούμενη ομάδα.
Αν όμως κατά την πιο πάνω ημίωρη παράταση δεν σημειωθεί τέρμα, τότε ο νικητής θα αναδειχθεί με εκτέλεση πέναλτις.