Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Άκης Πανδής στο τιμόνι του Κοντοκαλιού

Κοντόκαλι
22 Δεκεμβρίου 2016 / 17:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί ο Νίκος Καρβούνης να είχε μια πολύ καλή παρουσία στον πάγκο του Κοντοκαλιού, πέρσι πήρε το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας σαν πρωταθλητής και αήττητος και η ως τώρα πορεία της ομάδας κρίνεται επιτυχημένη, αφού βρίσκεται μετά από δέκα αγωνιστικές στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από Κρόνο και Λευκίμμη, αλλά όλα τα καλά τελειώνουν, ο πετυχημένος τεχνικός αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.

Ίσως οι δυο εντός έδρας νίκες, πρώτα με Αχιλλέα Νυμφών και τελευταία με τον Θιναλιακό ήταν η αιτία του διαζυγίου, όμως πέραν αυτού κανείς δεν μπορεί να μην δει τις επιτυχίες του Ν. Καρβούνη τόσο στην περσινή όσο και την φετινή περίοδο.   
Η ανακοίνωση του Δ.Σ. για τη λύση της συνεργασίας αναφέρει: «Το ΔΣ του συλλόγου ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Καρβούνη Νίκο. Ευχαριστούμε το Νίκο Καρβούνη για τη μεγαλειώδη περυσινή πορεία της ομάδας και την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος. Το όνομά του θα μείνει για πάντα γραμμένο στην ιστορία της ομάδας. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ζωής του και της καριέρας του. Ευχαριστούμε Νίκο». 
Το ΔΣ. Του Κοντοκαλιού αποφάσισε να πάρεις τη θέση του, έναν από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν το νησί, έναν άνθρωπο με ήθος και γνώσεις τεράστιες, με θητεία σε πάρα πολλές ομάδες. Μιλάμε για τον Άκη Πανδή τον άνθρωπο που έπαιξε  ποδοσφαιρικά σε Λευκίμμη, ΑΟ Κέρκυρα, Όλυμπο, έχει διατελέσει προπονητής και στις τρεις αυτές ομάδες (στην Κ20 του ΑΟΚ), με επιτυχία, με μεγαλύτερη την άνοδο μετά από 78 χρόνια του Ολύμπου στην Γ΄ Εθνική.  Ο Άκης Πανδής που είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, για το ήθος και την συμπεριφορά του, για τις γνώσεις και την προπονητική του αξία έχει κάνει όλο το νησί να του βγάζει το καπέλο και σίγουρα ήταν η καλύτερη επιλογή για το Κοντόκαλι, που έχει ένα συμβούλιο που ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την ομάδα και το μέλλον του. 
Λυτή ήταν η ανακοίνωση για την πρόσληψη του Α. Πανδή που αναφέρει: «Το Δ.Σ του συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Πανδή Άκη».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια