Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοινώσεις για την απώλεια του Γ. Σταματόπουλου

Σταματόπουλος
09 Ιανουαρίου 2017 / 17:57

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η οικογένεια του Κερκυραϊκού ΓΣ σύσσωμη εκφράζει την οδύνης της για την απρόσμενη απώλεια του Α΄ Αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Σταματόπουλου, ενός ακάματου εργάτη με πολυσχιδή προσφορά στο κλασσικό αθλητισμό.

Ο Γιάννης Σταματόπουλος υπήρξε άνθρωπος με ακέραιο χαρακτήρα, έντιμος ανιδιοτελής και από τους πλέον ένθερμους φίλους του Κερκυραϊκού ΓΣ, τον οποίο σεβόταν, εκτιμούσε και πολλές φορές στάθηκε δίπλα του. Η αγάπη του για τον Σύλλογο εκδηλώθηκε επανειλημμένα, αφού τα τελευταία 20 χρόνια ήταν μόνιμα εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις του Κερκυραϊκού, ο οποίος τον φιλοξενούσε με ιδιαίτερη αγάπη. Φίλος πραγματικός, φίλος που η απώλεια του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. Καλό ταξίδι Γιάννη.
 
Η Τοπική του ΣΕΓΑΣ
 
Ο Πρόεδρος τα μέλη του Δ.Σ της ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας, ο Τεχνικός Σύμβουλος και η υπάλληλος της, εκφράζουν την οδύνη τους για την απρόσμενη απώλεια του Α΄ Αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Σταματόπουλου, εξαίρετου φίλου και συνεργάτη με μεγάλη προσφορά στο χώρο του αθλητισμού,τον οποίο υπηρέτησε ανιδιοτελώς επί σειρά ετών από διάφορες θέσεις. Ο Γιάννης Σταματόπουλος υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής των Κερκυραϊκών θεμάτων και αρωγός στην επίλυση κάθε προβλήματος. Καλό Ταξίδι Φίλε Γιάννη.

O Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Σταματόπουλου.
«Ο Γιάννης Σταματόπουλος υπήρξε παράδειγμα παράγοντα που υπηρέτησε τον αθλητισμό με αφοσίωση και ήθος. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και την μεγάλη οικογένεια του ελληνικού κλασικού αθλητισμού».