Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Νίκος Τρίαντος και πάλι πρόεδρος του ΤΕΕ Κέρκυρας

ΤΕΕ
25 Ιανουαρίου 2017 / 13:17

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την επανεκλογή του Νίκου Τρίαντου ως Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής, ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ τυπικά και ουσιαστικά οι εκλογικές διαδικασίες του Π. Τμήματος Κέρκυρας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Η 25μελής Αντιπροσωπεία, σε ειδική συνεδρίασή της, εξέλεξε αρχικά το Προεδρείο της και στη συνέχεια τη νέα Διοίκηση του Π. Τμήματος, για την  τριετία 2017 – 2019.
 
Η σύνθεση της νέας Διοίκησης:
 
Πρόεδρος: Τρίαντος Νικόλαος του Σπυρίδωνα, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.
 
Αντιπρόεδρος: Μεταλληνός Ιωάννης του Κωνσταντίνου, Πολιτικός Μηχανικός.
 
Γενικός Γραμματέας: Κουλούρης Άγγελος του Προκοπίου, Πολιτικός Μηχανικός
.  
 
Μέλη: Βλάσση Αντωνία του Κωνσταντίνου, Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης, Βούλγαρης Γεώργιος του Πέτρου, Πολιτικός Μηχανικός, Ζερβόπουλος Σπυρίδων του Ιωάννη, Πολιτικός Μηχανικός, Κορωνάκης Σπυρίδων του Θεόφιλου, Πολιτικός Μηχανικός, Μακρής Αθανάσιος του Κωνσταντίνου, Πολιτικός Μηχανικός, Ραψομανίκης Ιωάννης του Νικολάου, Αρχιτέκτων Μηχανικός.
 
Επτά από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ενώ δύο εξ’ αυτών στελέχη της Δημόσιας  Διοίκησης. Τρεις μετέχουν στη Δ.Ε. για πρώτη φορά ενώ, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη κατείχαν αξιώματα ή διετέλεσαν μέλη προηγούμενων Διοικήσεων.
Οι εκλεγέντες, ανακηρύχθηκαν με Πράξη του Προεδρείου της Αντιπροσωπείας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, σύμφωνα με το νόμο και ανέλαβαν τα καθήκοντά τους.
 
Στο Προεδρείο της Αντιπροσωπείας εξελέγησαν οι:
 
Πρόεδρος: Μπολοβίνος Παναγιώτης - Μάριος, Πολιτικός Μηχανικός.
Αντιπρόεδρος: Σοφιανός Νικόλαος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικών Υπολογιστών.
Γενικός Γραμματέας: Χαλμούκης Πέτρος του Ιωάννη, Μηχανικός Περιβάλλοντος.
 

Ο Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας επανεξελέγη καθώς κατείχε το ίδιο αξίωμα και στην περασμένη τριετία ενώ, ο Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Οργάνου εκλέγονται για πρώτη φορά.
 
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. 
Ο Νίκος Τρίαντος  γεννήθηκε το 1963 στη Λάρισα, μεγάλωσε στην Αθήνα και από το 1993 ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα, ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Διετέλεσε μέλος της Αντιπροσωπείας του τοπικού Τμήματος του ΤΕΕ επί σειρά ετών, Αντιπρόεδρος της Αντιπροσωπείας, Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής και Πρόεδρος της κατά την περασμένη τριετία.