Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κόντρα ρελάνς της ΝΟΔΕ Κέρκυρας με Λευτέρη Αυγενάκη

ΝΔ
04 Φεβρουαρίου 2017 / 15:18

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μία μόλις εβδομάδα μετά την επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου Σαντορινιού στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της εκστρατείας του κυβερνώντος κόμματος για τα «δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ»,

η ΝΟΔΕ Κέρκυρας κάλεσε τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής και βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της.  

Σε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΔ στην Κέρκυρα ο Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε για τις κεντρικές πολιτικές εξελίξεις.  
«Έχουμε μια κυβέρνηση που κινείται με επικίνδυνο τρόπο, αγνοώντας το βάρος που τελικά επωμίζεται ο Έλληνας φορολογούμενος. Διότι μπορεί να μας πήρε περίπου 14 μήνες για να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση, μπορεί να απολαύσαμε όλοι τους "αστεϊσμούς" του κ. Βαρουφάκη και της υπόλοιπης διαπραγματευτικής ομάδας, μπορεί να μας κόστισε περίπου 90 δις επιπλέον, μπορεί να μας έφεραν το τρίτο μνήμονιο και 9 δις μέτρα, αλλά μυαλό δεν έχουν βάλει, αυτό είναι βέβαιο. Ήδη η δεύτερη αξιολόγηση είναι σε αναμονή εδώ και 12 μήνες, αφού θα' πρεπε να έχει κλείσει πέρσι το Φεβρουάριο. Το πιο τραγικά επικίνδυνο όμως είναι η διάσταση απόψεων μεταξύ υπουργού Οικονομικών και Πρωθυπουργού της χώρας» είπε μεταξύ άλλων. 

Ο Λευτέρης Αυγενάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής στην τελετή κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κέρκυρας, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00 στο ξενοδοχείο Ionian Park Hotel στην αίθουσα δεξιώσεων Mediterraneo.