Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βραβείο design συσκευασίας στο ελαιόλαδο Kopos

Ελαιόλαδο
15 Φεβρουαρίου 2017 / 13:21

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ. Στο διεθνή διαγωνισμό German Design Award του Γερμανικού Συμβουλίου Design διακρίθηκε το ελαιόλαδο Kopos της εταιρίας Andriotis-Greek Olive Oil.

Το ελαιόλαδο Kopos® | Limited Edition που σχεδιάστηκε από το δημιουργικό γραφείο του Χρήστου Τριβυζά, για λογαριασμό της εταιρίας Andriotis | Greek Olive Oil βραβεύθηκε στην ενότητα 'Excellent Communication Design' και κατηγορία 'Packaging'. Η τελετή απονομής έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή στην Φρανκφούρτη.




http://www.german-design-award.com/en/the-winners/gallery/detail/8630-koposR-limited-edition.html

Στόχος του θεσμού είναι να ανακαλύπτει, να παρουσιάζει και να βραβεύει ξεχωριστά έργα από τον χώρο του design. Κάθε χρόνο, βραβεύονται έργα προϊοντικού και εταιρικού design τα οποία θεωρούνται πρωτοποριακά σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το Γερμανικό Συμβούλιο Design ιδρύθηκε το 1953 και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στον κόσμο με αποκλειστικό αντικείμενο το design. Μέσα από διαγωνισμούς υψηλών προδιαγραφών, προάγει το design, ως ένα ουσιαστικό εργαλείο για την εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία ενός προϊόντος ή μίας υπηρεσίας.

H επιχείρηση Andriotis | Greek Olive Oil ειδικεύεται στην εμπορία και επεξεργασία ελαιολάδου, εδώ και 50 χρόνια. Η χαρακτηριστική ποιότητα των προϊόντων μας δημιουργείται μέσα από τεχνογνωσία και αυθεντική, προσωπική φροντίδα.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιολάδο Kopos® είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, επιλεγμένο προσεκτικά από τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα. Το όνομά του αντικατοπτρίζει την σκληρή δουλειά που βρίσκεται πίσω από την παραγωγή και επεξεργασία του, που στόχο έχει να προσθέσει γεύση στις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες.
Για τη βελτίωση της παραγόμενης σοδειάς τα ελαιόδεντρα κλαδεύονται, όταν αυτό απαιτείται. Στη συνέχεια, τα κλαδιά περισυλλέγονται και μετά από επιλογή και ειδική επεξεργασία γίνονται πώματα για τη συσκευασία του ελαιολάδου.