Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κερκυραϊκή Πινακοθήκη έκοψε την πίτα της

Κερκυραϊκή Πινακοθήκη
16 Φεβρουαρίου 2017 / 14:51

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο ιδρυτής της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης Μιχαήλ Άγγελος Βραδής παρουσίασε συνοπτικά τις δράσεις της Πινακοθήκης κατά τη διάρκεια του 2016, καθώς επίσης κάποιους από τους στόχους για τη νέα χρονιά.

Η πρόεδρος της Διαχειριστικής Ομάδας της Πινακοθήκης, Σοφία Αγαθονικοπούλου Βραδή, συντόνισε τη βραδιά, ενώ εκπρόσωποι από την Περιφέρεια και τον Δήμο απηύθυναν χαιρετισμό στο κοινό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στον πολιτισμό και τη στήριξή τους στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη η εικαστικός Πηνελόπη Βολτέρρα και ο συγγραφέας Δημήτρης Κονιδάρης, παραλαμβάνοντας τιμητική πλακέτα με το λογότυπο του φορέα.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο π. Δημήτριος Μουζακίτης, εφημέριος του Ι. Ν. Αγ. Ιωάννου Λάζου Μαντουκίου, ευλόγησε τη βασιλόπιτα. Η βραδιά ολοκληρώθηκε σε φιλικό κλίμα με ανταλλαγή απόψεων και συζητήσεις.