Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ασημένια η Δόση, χάλκινος ο Μονόπωλης στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου Ανδρών Γυναικών

Στίβος
19 Φεβρουαρίου 2017 / 21:43

Κορυφαίες εμφανίσεις έκαναν και σε αυτό το πρωτάθλημα η Παναγιώτα Δόση στο άλμα εις ύψος και ο Δημήτρης Μονόπωλης στο τριπλούν, καθώς και ο Νίκος Νεράντζης στο άλμα επί κοντώ που ήρθε τέταρτος.

Ο Δημήτρης Μονόπωλης του Κερκυραϊκού Γ.Σ. κέρδισε  το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου Ανδρών Γυναικών, επιτυγχάνοντας ατομικό ρεκόρ με άλμα 15,23.  Ο αθλητής του Παύλου Σκορδίλη που πριν από μία εβδομάδα είχε αναδειχτεί χάλκινος Βαλκανιονίκης στο 1ο Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου Εφήβων/Νεανίδων, βελτίωσε σήμερα δύο φορές το ρεκόρ του στον κλειστό, πρώτα με 15,41 μ. κι μετά με 15,57 μ. πιάνοντας επιπλέον το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε/Ν. Ο Νίκος Νεράντζης του Κερκυραϊκού Γ.Σ στο επί κοντώ με άλμα 5.40 κατετάγη τέταρτος.
Η 15χρονη Παναγιώτα Δόση, η οποία την προηγούμενη Κυριακή είχε αναδειχτεί ασημένια Βαλκανιονίκης στο ύψος Εφήβων/Νεανίδων στην Κωνσταντινούπολη με άλμα 1.80, αναδείχτηκε σήμερα ασημένια Πανελληνιονίκης στο ύψος Γυναικών με άλμα 1.76. Η Παναγιώτα Δόση θα μοιραστεί το ασημένια μετάλλιο με την Αθηνά Ρέτζιου, με την οποίαν είχαν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις.