Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θ. Γαλιατσάτος σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Δικές σας ήταν οι Αρχές που τα κατάντησαν έτσι και τα παράτησαν!

γαλιατσάτος
20 Φεβρουαρίου 2017 / 19:52

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επανέρχεται στον "τόπο του εγκλήματος" ο περιφερειάρχης με ανακοίνωσή του. Αυτή τη φορά με αφορμή τα όσα είπαν και γράφτηκαν οι Νομαρχιακές της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ για την στάση του στα δημόσια έργα με αφορμή και τα όσα είπε ο περιφερειάρχης στην πρόσφατη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Στην ανακοίνωση του μεταξύ των άλλων αναφέρει: "Η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ «νεκραναστήθηκε» στην Κέρκυρα! Τα παλιά «συνεταιράκια» συνασπίζονται απέναντι στον Περιφερειάρχη. 
Η αθλιότητα που διέπραξε γνωστός παράγοντας τοπικού τηλεοπτικού σταθμού σε βάρος του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, χαλκεύοντας τα γεγονότα και «κατασκευάζοντας» βίντεο ώστε να τον εμφανίσει ότι δήθεν υβρίζει τις Κερκυραίες και Κερκυραίους συμπατριώτες, είναι ήδη γνωστή και έχει πλήρως αποκαλυφθεί τόσο ως πρακτική όσο και ως σκοπιμότητα. Ποιο είναι άραγε το νήμα που συνδέει την συκοφαντική «δημοσιογραφική» αθλιότητα, ενέργεια που αποτελεί αντικείμενο της δικαιοσύνης, με την πολιτική δράση των δυο αυτών κομμάτων;
Είναι γεγονός ότι το τρίγωνο της διαπλοκής: πολιτικοί-εργολάβοι-ΜΜΕ, που λειτούργησε στην Ελλάδα τις προηγούμενες δεκαετίες με τις διακυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έχει αφήσει την ξεχωριστή του σφραγίδα και στην Κέρκυρα. Γι’ αυτό και η ταυτότητα μεθόδων και επιχειρημάτων γι’ αυτό και ο συγχρονισμός της ανήθικης επίθεσης στον Περιφερειάρχη και την Περιφερειακή αρχή που στέκονται εμπόδιο στην συνέχιση της χρυσοφόρου διαπλοκής".
"... «Δικοί» τους ήταν οι περιφερειάρχες, οι νομάρχες, οι δήμαρχοι που τα κατάντησαν και τα παράτησαν έτσι. Για αυτό οι εκπρόσωποι των δυο νομαρχιακών μόνο απολογούμενοι μπορεί να είναι ενώπιον της τοπικής κοινωνίας και όχι τιμητές της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Περιφερειάρχη. 
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της επανεκκίνησης και ολοκλήρωσης των ημιτελών έργων που δημιούργησαν οι πολιτικές και οι διοικήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα το νέο ελπιδοφόρο έργο της ανάπτυξης των Ιονίων Νήσων με πλήρη εκμετάλλευση των διατιθέμενων πόρων. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εκφράζει την λύπη της για τον πολιτικό κατήφορο των εκπροσώπων των νομαρχιακών επιτροπών Κέρκυρας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ".