Η «κόντρα» Κρόνου Αργυράδων και ΕΠΣΚ

Καραϊσαρλής και Ποζίδης (δ)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλά συμβαίνουν στα γήπεδα του νησιού στα τοπικά πρωταθλήματα, τα αρκετά και πολύ σοβαρά λάθη των διαιτητών έχουν πολλές φορές αγανακτήσει τα σωματεία και δεν είναι λίγα αυτά που διαμαρτύρονται.

14
Μαρτίου / 2017

Οι ανακοινώσεις αυτές των σωματείων που δεν τα άφησαν ασυγκίνητα και κάποια από αυτά, όπως και παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές έχουν κάνει δηλώσεις διαμαρτυρίας ή και οργής για όσα συμβαίνουν, με το τελευταίο διάστημα και κυρίως μετά το τέλος της Γ.Σ. της ΕΠΣΚ, να πληθαίνουν και κυρίως να γίνονται αρκετά σκληρές οι δηλώσεις ή οι ανακοινώσεις. Την περασμένη βδομάδα η ΕΠΣ Κέρκυρας με έγγραφό της ζητούσε από Κρόνο Αργυράδων, Αναγέννηση Περιβολίου και τον προπονητή κ. Ν. Καμμένο να ανακαλέσουν δηλώσεις τους, οι οποίες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοργανώτριας  και όπως τους ενημέρωσε η ΕΠΣΚ με βάση… «το άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο, σας καλεί εντός πέντε (5) ημερών να ανακαλέσετε το περιεχόμενο δηλώσεών σας, που συνιστούν  δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων».
Ο Κρόνος Αργυράδων με δική του ανακοίνωση - ενημέρωση «ανακάλεσε» με μια χαρακτηριστική ανακοίνωση που δημοσίευσε τη Δευτέρα 13/3/2017 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ανακοίνωση αναφέρει: Το ΔΣ του ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ Αργυράδων ανακαλεί προηγούμενη ανακοίνωση - καταγγελία και δηλώνει ότι η Κέρκυρα διαθέτει την καλύτερη διαιτησία και την καλύτερη ΕΠΣ. Αργυράδες, Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 Για το ΔΣ Ο Πρόεδρος Ιωάννης Καραϊσαρλής
Χωρίς σχόλια για την ανακοίνωση της ομάδας των Αργυράδων, παραθέτουμε απάντηση του προέδρου της ΕΠΣΚ κ. Π. Ποζίδη, προσωπικά προς τον πρόεδρο του Κρόνου Αργυράδων κ. Καραϊσαρλή με ημερομηνία 14/3/2017 και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. 
Η επιστολή του προέδρου της ΕΠΣΚ, είναι η παρακάτω, όπως αναφέρεται με θέμα: Αγαπητέ Γιάννη, Διάβασα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη δήλωση «ανάκλησης» της ανακοίνωσης του σωματείου σου (Κρόνος Αργυράδων), για την οποία κληθήκατε με ομόφωνη απόφαση - πρόσκληση του Δ.Σ της Ένωσης. Λυπάμαι για την επιλογή σου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ειρωνική, προσβλητική αυτή αναφορά για το θεσμό της Ε.Π.Σ.Κ προέρχεται από έναν άνθρωπο, έναν επιχειρηματία, έναν παράγοντα του επιπέδου σου, που κοσμεί τον κόσμου του τοπικού ποδοσφαίρου και μας συνδέουν κοινοί αγώνες και αγωνίες. 
Αγαπητέ Γιάννη,
Σε παρακαλώ να συμβάλλεις με τις τεράστιες δυνατότητές σου στη διατήρηση ενός ψηλού επιπέδου στο ποδόσφαιρό μας, χωρίς προκαταλήψεις και κραυγές συμβουλατόρων! Είμαι στη διάθεσή σου μα συζητήσουμε και να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε με καλή διάθεση και εμπιστοσύνη. Με απεριόριστη εκτίμηση, Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ποζίδης

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ