Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κ20 Βέροια – ΑΟΚΚ 4-0

ΑΟΚΚ
18 Μαρτίου 2017 / 21:09
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΒΕΡΟΙΑ. Με πολλά παράπονα για τα σφυρίγματα του διαιτητή Χ. Παυλίδη από την Ημαθία, η Κ20 του ΑΟΚ έχασε 4-0 από την Βέροια, για τα πρωταθλήματα υποδομής της Super League,

σε ένα ματς που το σκορ είναι πολύ βαρύ για την ομάδα του νησιού μας, αν δε ήταν λιγότερο προστατευτικός και δεν έπαιζε 100% έδρα ο διαιτητής θα μπορούσε να είχαμε κάτι διαφορετικό, παρ΄ ότι τα δικά μας λάθη ήταν αρκετά και τα πληρώσαμε.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών παιγνιδιού, όταν τραγικό αμυντικό λάθος έδωσε τη δυνατότητα στον Δόρη να  ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο ΑΟΚ που πίεσε στη συνέχεια ζήτησε πέναλτι δέκα λεπτά αργότερα σε ανατροπή του Τζατζανά, χωρίς να συγκινηθεί ο ρέφερι, είχε 2-3 καλές ευκαιρίες στο α΄ μέρος να ισοφαρίσει, αλλά δεν μπόρεσε.
Πίεσε και στην επανάληψη είχε δοκάρι με τον Βλάχο, αλλά στη συνέχεια και αφού δεν μπορείς να σκοράρεις ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι δέχεσαι γκολ. Έτσι στο 63΄ ο Καραγιάννης κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους και δέκα λεπτά αργότερα έχουμε το 3-0 με σκόρερ αυτή τη φορά τον Βασσάρα. Ο ΑΟΚ κυνήγησε το γκολ είχε καλές στιγμές, ένα ακόμη δοκάρι με Τρεπεκλή, αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει, αντίθετα τρια λεπτά πριν το τέλος του ματς ο Καραγιάννης κάνει το 4-0 και ολοκληρώνει τη βαριά ήττα για τον ΑΟΚ.       
Διαιτητές: Παυλίδης, Νησελίτης, Μοσχόπουλος(Ημαθίας).
Βέροια  (Γ. Καψαλιάρης): Μπλατσιώτης, Πατσιαβούρας, Ευθυμιάδης, Κουμπαρόπουλος, Τσουλχάι, Πέλκας, Δόρης, Νύκταρης, Καραγιάννης, Τσιότρας, Ιακωβίδης (έπαιξαν και οι Νίκας, Βασσάρας, Αερατζής).
ΑΟΚΚ (Κ. Χριστοφοράκης): Βαρσαμίδης, Βλάχος, Τζατζανάς, Κυζιρίδης, Ματσοβίλα, Βασιλάκης, Τσιριγώτης, Τσάνης, Ζαϊμι, Μίσκου, Γεωργόπουλος (έπαιξαν και οι Μήτρου, Γραμμένος, Τρεπεκλής).
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια