Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ελεύθερη είσοδος σε μαθητές και φοιτητές στον τελικό ΕΠΣΚ

κύπελλο ΕΠΣΚ
21 Μαρτίου 2017 / 19:30

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας τελικός πάντα συγκινεί, αφού ο νικητής παίρνει έναν τίτλο και το ερχόμενο Σάββατο, μετά από ειδική άδεια από την ΕΠΟ, γίνεται ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣΚ για το 2017.

Λέμε ειδική άδεια, αφού έπρεπε όλες οι Ενώσεις με βάση την προκήρυξη να είχαν βγάλει κυπελλούχο ως 18/3 και Δευτέρα 20/3 να ενημερώσουν την ΕΠΟ για να προχωρήσει στη διαδικασία της κλήρωσης για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος. Οι διαφορετικές δυσκολίες που «τραίναραν» τους αγώνες της ΕΠΣΚ για το θεσμό του κυπέλλου και που την καθυστέρησαν, ευτυχώς ξεπεράστηκαν με την συναίνεση της ΕΠΟ να γίνει μια εβδομάδα αργότερα ο δικός μας τελικός. Η ΕΠΣΚ θέλει να έχει επιτυχία και προσπαθεί γι αυτό, φυσικά η παρουσία του κόσμου και ένα γεμάτο γήπεδο πάντα βοηθάει τις ομάδες, αλλά παράλληλα θα βοηθήσει με τα έσοδα το ταμείο αλληλεγγύης της Ένωσης, αφού εκεί θα πάνε οι εισπράξεις του τελικού. Στα πλαίσια ενημέρωσης για τον τελικό η ΕΠΣΚ με τελευταία της ανακοίνωση μιλά για την δωρεάν είσοδο μαθητών και φοιτητών και για δείπνο γνωριμίας των δυο φιναλίστ. Η ανακοίνωση της αναφέρει χαρακτηριστικά:
 
Για τον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών
 
Αναφορικά με τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ Κέρκυρας μεταξύ των σωματείων ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ και Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 η Εκτελεστική Γραμματεία σε έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε:
1. Η είσοδος στο γήπεδο για μαθητές και φοιτητές θα είναι δωρεάν.
2. Την Πέμπτη 23.3.2017 θα γίνει επίσημο δείπνο γνωριμίας και φιλίας των
αποστολών των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων (ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ και Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ) σε γνωστό εστιατόριο της Κέρκυρας.
3. Σε κλήρωση που έγινε κατά τη συνεδρίαση της Ε.Γ τυπικά γηπεδούχος στον τελικό κληρώθηκε το σωματείο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ.