Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ρεπορτάζ του ITV στην Κέρκυρα για τους «Durrells»

ΠΙΝ
23 Μαρτίου 2017 / 13:17

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο εθνικής εμβέλειας ITV θα βρίσκεται στην Κέρκυρα από 27 έως 30 Μαρτίου 2017,

στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο ΕΟΤ Μεγ. Βρετανίας και Ιρλανδίας.

Ο σκοπός της επίσκεψης του καναλιού  είναι η  πραγματοποίηση γυρισμάτων για σύντομα τηλεοπτικά «ρεπορτάζ» (VT) διάρκειας 1,5 λεπτού περίπου έκαστο, τα οποία θα προβληθούν τον ερχόμενο μήνα με αφορμή την προβολή της δεύτερης περιόδου της εξαιρετικά επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «The Durrells»  από το εν λόγω δίκτυο.

Αναλυτικότερα, αναμένεται να προβληθούν 20 περίπου σχετικά video, τα οποία θα παρουσιάζει η γνωστή παρουσιάστρια Alison Hammond, εμβόλιμα κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών εκπομπών μεγάλης τηλεθέασης «This Morning» (6 εκ. τηλεθεατές/εβδομάδα περίπου) και «Loose Women» » (4 εκ. τηλεθεατές/εβδομάδα περίπου), μεταξύ 17 και 23 Απριλίου 2017. Τα video θα παρουσιάζουν τις φυσικές ομορφιές και τη γαστρονομική παράδοση του νησιού καθώς και σημεία στα οποία γυρίστηκε η τηλεοπτική σειρά «The Durrells».

Όπως ανακοίνωσε η ΠΙΝ, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις, θα προσφερθούν όποιες διευκολύνσεις χρειαστεί το τηλεοπτικό συνεργείο, για τη μεγιστοποίηση της επιτυχίας των γυρισμάτων, ώστε η ευκαιρία αυτή να συμβάλει στο μέγιστο βαθμό στην προβολή της Κέρκυρας.