Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕ Λευκίμμης - ΑΕΠ Καραγιαννίων 2-0

κύπελλο ερασιτεχνών
05 Απριλίου 2017 / 18:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μέσα σ΄ ένα δεκάλεπτο, στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου ο Τσεβανέδης καθάρισε την παρτίδα με δυο όμορφα γκολ.

ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Στην πρώτη φάση του κυπέλλου η Λευκίμμη μπροστά στον κόσμο της. Το α΄ μέρος ήταν μέτριο ποιοτικά, λίγες οι φάσεις μπροστά στην εστία της ΑΕΠ Καραγιαννίων, Μπονέρης 22΄ και 39΄, Πατηνιώτης 40΄ στις σημαντικότερες ευκαιρίες για να σκοράρει η ΑΕΛ, ενώ η κυπελλούχος Κοζάνης δεν απείλησε τον Α. Βάρελη.  
Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους η ΑΕΛ αιφνιδίασε την κυπελλούχο Κοζάνης, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και την ΑΕΛ ο Τσεβανέδης με ωραίο πλασέ, πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα Κυριακίδη και έκανε το 1-0. Πριν συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ο Τσεβανέδης αξιοποιεί σέντρα του Βούλγαρη και με κεφαλιά στο 52΄ κάνει το 2-0.
Από κει και πέρα ο ρυθμός έπεσε, η ΑΕΛ προσεκτικά διατήρησε το υπέρ της σκορ και δεν κινδύνεψε πλην μιας φάσης με τον Λιάμη στο 78΄, πήρε τη νίκη και την πρόκριση και 19/4 θα παίξει εδώ στη Λευκίμη στον τελικό του Ομίλου.  
Διαιτητές: Ν. Μπαΐλης, Φραγκούλης, Τσόγκας.
ΑΕ Λευκίμμης (Ι. Σφακιανάκης): Βάρελης, Πατινιώτης, Βούλγαρης, Μπριλάκης, Κουρής (84΄ Βιοτυλαδίτης), Βασιλάκης, Μυρίλλας, Τσεβανέδης, Αντ. Ίσερης, Πανταζής (68΄ Θεοδωράκης), Μπονέρης (63΄ Αναστασιάδης).
ΑΕΠ Καραγιαννίων (Γ. Σαμαράς): Κυριακίδης, Ντούκα, Πασχαλίδης, Λιάμης, Ζερβανταρίδης (60΄ Τσακαλίδης), Ακριτίδης, Συμεωνίδης (73΄ Τσίλης), Παπαδόπουλος, Σαββούδης, Χ. Κεϊσόγλου (65΄ Κεϊσίδης Λ.), Κουτσομήτρος.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια