Υδατοσφαίριση Β΄ Εθνικής: Στη 2η θέση ο ΝΑΟΚ

Στο Βόλο το Σαββατοκύριακο έγινε ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής στον όμιλο που αγωνίζεται ο ΝΑΟΚ. Η ομάδα του νησιού μας με δυο νίκες

23
Απριλίου / 2017

και μια ήττα, πέτυχε τον αρχικό στόχο της, να είναι σε θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, πήρε τελικά την 2η θέση και στη συνέχεια θα προσπαθήσει για το καλύτερο.   
Ο ΝΑΟΚ το Σάββατο απόγευμα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τον ΟΕΑΝΑΒ με 15-3 και την Κυριακή έπαιξε δυο ματς, πρωί και απόγευμα με ΝΕ Λάρισας και ΝΟ Λάρισας  αντίστοιχα, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι αγώνες που έδωσε:
ΝΑΟΚ – ΟΕΑΝΑΒ 15-3
Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, ο ΝΑΟΚ απλά δεν βούλιαξε τους αντιπάλους, τους σεβάστηκε και κράτησε δυνάμεις για τα δυο ματς της Κυριακής, 8-0 ημίχρονο και χαλαρά 15-3 τελικό.
Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-0, 4-1, 3-2.
ΝΑΟΚ (Σπ. Καρδόνας): Πολίτης, Βραχλιώτης 1, Κοράκης 6, Χάνδανος 1, Παπάς 2, Γιαννιώτης Β. 2, Αρμένης, Κοσκινάς, Λώλος, Νάτσης 2, Κούρκουλος, Μέξης, Κουλούρης Γρ. 1.
Στο άλλο ματς είχαμε ΝΟ Λάρισας – ΝΕ Λάρισας 13-6
 
ΝΑΟΚ – ΝΕ Λάρισας 11-7
Διαχείριση δυνάμεων έπρεπε να κάνει ο Σπύρος Καρδόνας για τους παίκτες αφού μετά από 5 ώρες θα έδιναν το πιο σημαντικό ματς. Δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλους και η νίκη ήταν σχετικά εύκολη, χωρίς να ζοριστεί η ομάδα. 
Οκτάλεπτα: 2-1, 3-3, 3-1, 3-2.
ΝΑΟΚ (Σπ. Καρδόνας): Πολίτης, Βραχλιώτης 1, Κοράκης 1, Χάνδανος 3, Παπάς 1, Γιαννιώτης Β. 3, Αρμένης, Κοσκινάς, Λώλος, Νάτσης, Κούρκουλος, Μέξης, Κουλούρης Γρ. 2.
Στο άλλο ματς είχαμε ΝΟ Λάρισας – ΟΕΑΝΑΒ
 
ΝΑΟΚ – ΝΟ Λάρισας  4-6
Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο ΝΑΟΚ χάνοντάς το 0-3, βρέθηκε πίσω στο σκορ και έχασε το μοναδικό του παιγνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος από τον ΝΟΛ με 4-6, χάνοντας παράλληλα την 1η θέση στο όμιλο, αλλά αυτό καμιά σημασία δεν έχει, μετράει τι θα κάνει στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν.   Μπόρεσε να γυρίσει το ματς από 1-3 στο πρώτο οκτάλεπτο, για τα δυο επόμενα με άμυνα για σεμινάριο να μην δεχθεί τέρμα, αλλά έχασε στο τέλος.
Οκτάλεπτα: 1-3, 2-0, 1-0, 0-3..
ΝΑΟΚ (Σπ. Καρδόνας): Πολίτης, Βραχλιώτης , Κοράκης, Χάνδανος 2, Παπάς, Γιαννιώτης Β. 1, Αρμένης, Κοσκινάς, Λώλος, Νάτσης, Κούρκουλος, Μέξης, Κουλούρης Γρ. 1.
 
Βαθμολογία τελική
1. ΝΟ Λάρισας                  16
2. ΝΑΟΚ                            13
3. ΝΕ Λάρισας                   6
4. ΟΕΑΝΑΒ                         0
 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ