Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το 4ο Corfu Trophy από τον Σύλλογο Μοτοσυκλέτας στην Κέρκυρα

Σύλλογος Μοτοσυκλέτας
24 Απριλίου 2017 / 10:08

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύλλογος Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας διοργανώνει στην Κέρκυρα το τριήμερο 29-30 Απρίλη την 13η συγκέντρωση Λεσχών Βορειοδυτικής Ελλάδος και παράλληλα το 4ο CORFU TROPHY.

Είναι πλέον θεσμός στο χώρο των λεσχών μοτοσυκλετιστών, κάθε χρόνο, ένα μήνα πριν την Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών, να γίνετε μια συγκέντρωση στην ΒΔ Ελλάδα, σαν προάγγελος της Πανελλήνιας.
Για φέτος ο Σύλλογος Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας (Σ.ΜΟ.ΚΕ),ανέλαβε τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια.
Επίσης ο ΣΜΟΚΕ έχει καθιερώσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το CORFU TROPHY, ένα θεσμό πλέων για το νησί μας, όπου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ''άγνωστη Κέρκυρα''.
Είναι ένας αγώνας, χωρίς χρόνους, όπου όσοι συμμετέχουν, πρέπει με την βοήθεια οδικού χάρτη (Road book),να ακολουθήσουν καταγεγραμμένη διαδρομή, χωρίς παρέκκλιση από την πορεία τους.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άπαντες. Ο συμμετάσχων αφού ενημερωθεί και εφοδιαστεί με τον χάρτη, ακολουθεί μόνος του την συγκεκριμένη διαδρομή, αποφεύγοντας να έχει παρεκκλίσεις. Ο αγώνας διεξάγετε με τους κανόνες του ΚΟΚ, και ο κάθε συμμετάσχων είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του.
Η εκκίνηση του CORFU TROPHY θα γίνει τις 30 Απριλίου τις 10,00 το πρωί, στο συντριβάνι της άνω πλατείας και ο τερματισμός στο camping DIONISOS στην Δασιά. Φέτος η διαδρομή θα είναι διπλή. Μία ασφάλτινη 72 χιλμ και μία μικτή 78 χλμ. Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν (ανάλογα με την μοτοσυκλέτα που έχουν)ποιάν διαδρομή θα ακολουθήσουν.
Το Σάββατο 29 Απρίλη τις 17,00,θα γίνει στο χώρο της πλατείας (συντριβάνι), εκδήλωση, με συμμετοχή φορέων, μουσική, αντιπροσώπων μοτοσυκλετών, και τοπικών προϊόντων, όπου θα γίνει και ενημέρωση όλων όσων θέλουν να συμμετέχουν.
Την Κυριακή 30 Απρίλη, από τις 20,00 και μετά θα γίνει μουσική εκδήλωση με ζωντανή rock μουσική, στο κάμπινγκ DIONYSOS, με το συγκρότημα OPOSITE. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η απονομή των επάθλων στους νικητές.
Η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης θα είναι ελεύθερη. Τέλος την Δευτέρα 1η Μάη, τις 10:00 το πρωί θα ξεκινήσει εκδρομικό προς την βόρεια Κέρκυρα, και επίσκεψη στο εργοστάσιο της CORFU BEER, που είναι και ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης.