Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Δήμος Κέρκυρας στο Διεθνές Φόρουμ της Αδριατικής

Μπούντβα
25 Απριλίου 2017 / 13:32

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο Διεθνές Φόρουμ της Αδριατικής Θάλασσας που θα γίνει φέτος στην Μπούντβα του Μαυροβουνίου, θα συμμετάσχει ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος.

Το 3ο Διεθνές Φόρουμ της Αδριατικής Θάλασσας, αφιερωμένο στον θαλάσσιο τουρισμό στην Αδριατική, θα πραγματοποιηθεί φέτος στα παράλια του Μαυροβουνίου.Με την υποστήριξη του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού του Μαυροβουνίου, του Υπουργείου Αειφόρου Ανάπτυξης και Τουρισμού του Μαυροβουνίου και της Δημόσιας Επιχειρηματικής Επιτροπής για την Παράκτια Ζώνη, στις 27-28 Απριλίου 2017, η Μπούντβα θα βρίσκεται στο επίκεντρο του τομέα της συνόλου της θαλάσσιας τουριστικής δραστηριότητας στην Αδριατική.
Το διεθνώς καταξιωμένο Φόρουμ της Αδριατικής Θάλασσας, είναι σημείο συνάντησης για όλους τους παράγοντες που ενδιαφέρονται για τις κρουαζιέρες, τις ακτοπλοϊκές και ναυτικές σχέσεις και γενικότερα τον τουριστικό και ναυτιλιακό τομέα, οι οποίοι λειτουργούν εν μέρει ή αποκλειστικά στην Αδριατική. Από το 2013, το φόρουμ έχει συμβάλει σημαντικά στην ανταλλαγή ιδεών και στη διευκόλυνση της ανάπτυξης νέων έργων, καθώς και στην δρομολόγηση στρατηγικών, επιχειρήσεων και προτάσεων.