Τοπικά πρωταθλήματα: Άνοδος στην Α1 για Μεσογγή

ΑΟ Μεσογγής

Ξεκίνησαν οι αγώνες μπαράζ σε Α1 και Α κατηγορία της ΕΠΣΚ και ξεκαθάρισε η κατάσταση για δυο ομάδες.

29
Απριλίου / 2017

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο μπαράζ παραμονής της Α1 η Αναγέννηση Περιβολίου νίκησε 2-0 τις Μπενίτσες και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, αντίθετα με τους ηττημένους. Με βάση την προκήρυξη οι Μπενίτσες θα αντιμετωπίσουν σε νέο μπαράζ  παραμονής την Βολίδα, με πλεονέκτημα έδρας για παραμονή. Όμως ο σίγουρος υποβιβασμός του Αστέρα Πετριτή παρασέρνει και τις δυο ομάδες σε υποβιβασμό, τυπικά όμως πρέπει να διεξαχθεί ο αγώνας αυτός, αφού η Γ Εθνική που παίζει ο Αστέρας δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχει κατοχυρωθεί η βαθμολογία.

Στην Α κατηγορία η ομάδα του ΑΟ Μεσογγής πέτυχε εντυπωσιακή νίκη επί του Εθνικού Περουλάδων με 6-1 και κέρδισε την άνοδό της, για πρώτη φορά, στην Α1 κατηγορία. 
Για παραμονή έπαιξαν τυπικά το Βέλος με την ΓΕΘ, το Βέλος κέρδισε 2-0 και θα έμενε κατηγορία αν δεν υποβιβαζόταν ο Πετριτής, αλλά.

Τέλος για την Β κατηγορία της ΕΠΣΚ στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής Σάββατο έγινε το ματς ΠΑΟΚ- Ηρακλής Σφακερών αδιάφορο βαθμολογικά, η ομάδα των Σφακερών νίκησε 1-0. Όλα τα άλλα ματς της τελευταίας αγωνιστικής της Β ΕΠΣΚ θα γίνουν Κυριακή 30/4.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ