Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Βαριές φανέλες» στον φιλικό αγάπης για την «Μέλισσα» (φωτορεπορτάζ)

ΕΑΚΚ
25 Ιουνίου 2017 / 11:18
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι A. Νικοπολίδης, Ά. Μπασινάς, Σ. Κυργιάκος, Σ. Κωφίδης αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Corfu FC αντιμετωπίζοντας την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος με στόχο τη στήριξη

του Κέντρου Ειδικής Αγωγής κι Επαγγελματικής Κατάρτισης «Η Μέλισσα». Το παρών έδωσε φυσικά και ο Κερκυραίος κορυφαίος διαιτητής Τάσος Κάκος.  

Το Σάββατο το απόγευμα στο ΕΑΚΚ έγινε ένα ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στο κέντρο ειδικής αγωγής και επαγγελματικής κατάρτισης  «Μέλισσα» και παρά τη ζέστη και την δύσκολη εποχή λόγω τουρισμού στο νησί μας, είχε μεγάλη επιτυχία. Σημασία σε αυτές τις περιπτώσεις έχει να πετύχει ο σκοπός, οι προσκλήσεις να έχουν αποδοχή από τον κόσμο, έστω και αν δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στο γήπεδο.

Με την ομάδα της Corfu FC αγωνίστηκαν τέσσερις θρυλικές μορφές του Ελληνικού ποδοσφαίρου, Ο Νικοπολίδης με τον Μπασινά, βασικοί παίκτες του έπους στη Λισαβόνα το 2004, αλλά και οι διεθνείς Κυργιάκος και Σάββας Κωφίδης, που έδωσαν άλλο χρώμα στον αγώνα.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος είναι μια ομάδα που παίζει και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αστυνομικών, με αρκετούς γνωστούς ποδοσφαιριστές και για την ιστορία να σημειώσουμε ότι νίκησαν με 2-1, αλλά η Corfu FC  είχε χαμένο πέναλτι με τον Μπασινά, θα μπορούσε να ισοφαρίσει.   

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια