Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άρεσε το φιόρο του Λεβάντε από το Ιόνιο Θέατρο

Ξενόπουλος
27 Φεβρουαρίου 2018 / 16:09

Το έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Καμπίτση, ταξίδεψε και στην Κέρκυρα, μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε στη Ζάκυνθο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια παράσταση όπου ο Νιόνιος Νιονιάκης με τη φινέτσα του, τη γαλιφιά, την εξυπνάδα, την κιθάρα του και τη μπουγαρινιά του κουβαλάει μαζί του μία Ζάκυνθο περασμένη αλλά ποτέ λησμονημένη. Το έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Καμπίτση, ταξίδεψε και στην Κέρκυρα, μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε στη Ζάκυνθο. Το κοινό που γέμισε το Σάββατο, το δημοτικό θέατρο είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια εξαιρετική παράσταση και το χειροκρότημα ήταν θερμό στο τέλος της. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στηρίζει τις παραστάσεις που στόχο έχουν την προβολή και ενίσχυση έργων και δράσεων για την ανάδειξη του Επτανησιακού Πολιτισμού σε όλες του τις μορφές (θέατρο, τραγούδι, χορός, εικαστικά κλπ) και συνδιοργάνωσε με το ΙΟΝΙΟ ΘΕΑΤΡΟ την πολύ καλή παράσταση.
Οι συντελεστές: Σκηνοθεσία: Θοδωρής Καμπίτσης, Σκηνικά: Θάλεια Ξενάκη, Μουσική: Ιάκωβος Κονιτόπουλος, Κίνηση: Βάνια Τσιλιμίγκρα.