Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ferrari Road Show: «Κόκκινη θύελλα» στη Σπιανάδα της Κέρκυρας (photos)

Ferrari Road Show
11 Ιουνίου 2018 / 09:01
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Για το επόμενο διήμερο, ένα από τα αξιοθέατα της πόλης της Κέρκυρας θα αποτελεί η έκθεση των πολυτελών αυτοκινήτων Ferrari στο γήπεδο της Σπιανάδας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα αστραφτερά αυτοκίνητα έχουν αρχίσει να καταφθάνουν από το απόγευμα της Κυριακής, μετά από τον προηγούμενο σταθμό τους στην πόλη των Ιωαννίνων. Όσοι έτυχε να συναντήσουν ένα από αυτά στο δρόμο τους, τα κοίταζαν με περιέργεια και την απορία ζωγραφισμένη στα μάτια τους!
Παρκαρισμένα στο γήπεδο της Κάτω Πλατείας, περίπου 30 πολυτελείς Ferrari μαγνητίζουν τα βλέμματα του κοινού που σπεύδει να τις θαυμάσει από κοντά. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τρυπώνουν μέσα στην περιφραγμένη περιοχή για να απαθανατίσουν την «κόκκινη ανεμοθύελλα» και να βγάλουν μια αναμνηστική selfie!  

Το διήμερο περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις μεταξύ των πελατών των συμμετεχόντων εμπορικών καταστημάτων της πόλης όπου οι τυχεροί θα είναι συνοδηγοί μιας Ferrari σε μία εκ των διαδρομών που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα κατά διάρκεια των εκδηλώσεων.
Στις εκδηλώσεις του διημέρου περιλαμβάνεται επίσης διαγωνισμός “Best Ferrari”, με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στο παρευρισκόμενο κοινό να αναδείξει το καλύτερο αυτοκίνητο Ferrari. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Μαρανέλο της Ιταλίας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σκοπός των εκδηλώσεων είναι να καθιερωθούν διεθνώς, να πραγματοποιηθούν κάθε χρόνο και να εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες σχετικές πρωτοβουλίες (π.χ. μεταφορά από Ιταλία και έκθεση του μονοθέσιου της Formula 1 της Scuderia Ferrari, του αγωνιστικού μοντέλου αυτοκινήτου Ferrari FXX-K, συμμετοχή πρώην διεθνών πιλότων της Formula 1 κ.λπ.), να συμβάλλουν στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Κέρκυρας, ενισχύοντας την παγκόσμια φήμη και προβολή της και κάνοντάς την πόλο έλξης για πολλούς άλλους ανθρώπους.

Δείτε φωτογραφίες εδώ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.