Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Κρόνος νικητής του Σούπερ Καπ, 3-1 τον ΟΦΑΜ (photos)

Σούπερ-καπ
15 Σεπτεμβρίου 2018 / 16:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον αγώνα αλληλεγγύης (Σούπερ-Καπ) ο Κρόνος Αργυράδων ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε τη νίκη και το τρόπαιο από τον ΟΦΑΜ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον αγώνα αλληλεγγύης (Σούπερ Καπ) ο Κρόνος Αργυράδων ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε τη νίκη και το τρόπαιο από τον ΟΦΑΜ. Ηταν ενα παιχνίδι τα έσοδα του οποίου πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό σκοπό (για τους πυρόπληκτους στο Μάτι), στο οποίον οι Κερκυραίοι φίλαθλοι έδειξαν την αλληλεγγύη τους γεμίζοντας το γήπεδο. 
Ο Κρόνος, ο οποίος αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, ήταν καλύτερος, εκμεταλλεύτηκε λάθη αμυντικά των παικτών του ΟΦΑΜ και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0 από τέρματα που πέτυχαν στο 23' ο Κατσιαμήτας με σουτ έξω από την περιοχή και στο 33' ο Μουζακίτης με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι που έστειλε πρώτα τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνεχεια στα δίχτυα. Ο ΟΦΑΜ δεν έδειξε πολλά πράγματα επιθετικά στο πρώτο μέρος. 
Στην επανάληψη ανέβηκε λίγω επιθετικά ο ΟΦΑΜ, κατάφερε να μειώσει στο 61' με τον Γωνιάδη που εκμεταλλεύτηκε τραγικό αμυντικό λάθος, αλλά δύο λεπτά αργότερα το λάθος ήρθε από την πλευρά της άμυνας του ΟΦΑΜ με τον Κατσιαμήτα να κάνει το 1-3 και ουσιαστικά εκεί να τελειώνει το παιχνίδι.
Ως το τέλος δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο έτσι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς ο Κρόνος πηρε το τρόπαιο

Διαιτητές: Νικόπουλος, Μιχαλάς, Βραδής
ΟΦΑΜ (Καλούδης): Τόλα, Κονόμι, Πανταζής, Γραμμενος Χ., Τσορμπατζίδης, Κουρής Ε. (84' Περδίκης), Χαρβαλιάς, Μυρίλας, Αμπατζίδης (65΄Κουλούρης), Ανδριώτης (80' Σκολαρίκης), Γωνιάδης (90' Μέριανος)
ΚΡΟΝΟΣ (Θεοδοσιάδης): Ζάχος, Κωστακιώτης, Ανυφαντής (70' Γραικός) Πολυχρονάκης, Μεσημέρης, Αχείμαστος, Μουζακίτης, (60' Χαρτσιάς), Χατζηδημητρίου, Σπαχίου (83' Λάμπογλου) Κονισπολιάτης και Κατσιαμήτας (90' Πουλημένος).



Στο ημίχρονο βραβεύτηκε ο διαιτητής Νίκος Πουλημάς για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ο οποίος φέτος δεν αξιολογήθηκε και σταμάτησε την καριέρα του. Η Ένωση τον έχει σαν πρόεδρο πλέον της επιτροπής διοίκησης και είναι ένα πολύ αξιόλοιγο άτομο που θα έπρεπε να σφυρίζει στη Σουπερ -Λιγκ.
MVP του παιχνιδιού σύμφωνα με την αξιόλόγηση του συνδέσμου προπονητών ποσφαίρου Κέρκυρας αναδείχθηκε ο Κατσιαμήτας που πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα του Κρόνου.  


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια