Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έμειναν στο «Χ» Κέρκυρα και Παναθηναϊκός (φωτορεπορτάζ)

Superleague
22 Ιανουαρίου 2017 / 21:38

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ισοπαλία ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο ΕΑΚ Κέρκυρας, στον αγώνα

ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Παναθηναϊκό για τη 17η αγωνιστική της Superleague.
 
Από ένα γκολ για κάθε ομάδα στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα
Η ομάδα του Παναθηναϊκού μετέτρεψε την πρώτη αξιόλογη επίσκεψή της στην άμυνα της Κέρκυρας σε γκολ και μετά από πολύ ωραία κάθετη  μπαλιά του Βιγιαφάνες, ο συνήθης ύποπτος Μάρκους Μπέργκ νίκησε τον Κουτζαβασίλη και έκανε το 0-1 στο 22΄.
Η ομάδα του ΑΟΚΚ δεν άργησε να απαντήσει και 7 λεπτά αργότερα, στο 29΄, ο Επστάιν εκμεταλλευόμενος την πάσα του Ντουαλά ισοφάρισε και έφερε το ματς στα ίσα.
Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό στο 33΄ αφού ο Χουλτ ένιωσε ενόχληση στο αριστερό πόδι και αντικαταστάθηκε από τον Χουχούμη. Από την άλλη ο Ντουαλά έφτασε κοντά στο να αποχωρήσει και αυτός αφού χτύπησε 2 λεπτά πριν τη συμπλήρωση του ημιχρόνου, αλλά τελικά έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους.
 
Δεν άλλαξε κάτι στο β΄ μέρος
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ισορροπία στην κατοχή και καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 69΄ με τον Μπεργκ να προσπαθεί να κρεμάσει ξανά τον Κουτζαβασίλη, αλλά με τον Βενέτη να απομακρύνει με κεφαλιά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και καταλήξει στα δίχτυα.
Αξιόλογη φάση για τους γηπεδούχους στο 93΄, όπου μετά από φάση διαρκείας το σου του Κοντού κατέληξε άουτ.
Η ομάδα της Κέρκυρας με την τρέχουσα βαθμολογία βρίσκεται πλέον 4 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες