Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Χορωδία της Όπερας της Βιέννης στον Ντουόμο, στον γάμο του Παναγιώτη Πράτσου

ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
04 Αυγούστου 2023 / 15:39
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ώρες λυρικής ατμόσφαιρας στην τελετή για τον Κερκυραίο βαρύτονο και την εκλεκτή της καρδιάς του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τι είναι αυτό που φέρνει την Χορωδία της κρατικής Όπερας της Βιέννης καλοκαιριάτικα στην Κέρκυρα; Ο βαρύτονος, σολίστ της Χορωδίας, ο δικός μας Παναγιώτης Πράτσος, νυμφεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Elisabeth Strenn.

Αυτός είναι ο λόγος που θα τραγουδήσουν για χάρη τους, τουλάχιστον 15 μέλη της ξεχωριστής Χορωδίας με τις sopranos, Ρόζα Πουλημένου και KS Birgid Steinberger. Εδώ και ο διεθνούς φήμης σολίστ στο εκκλησιαστικό όργανο, Wolfgang Reisinger. Διευθύνει ο Μαέστρος της Χορωδίας της όπερας Martin Schebesta.

Από την τζενεράλε, την Πέμπτη στον Ντουόμο. ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η αναμενόμενη κεντροευρωπαϊκή μυσταγωγία σε μια ατμόσφαιρα λυρικού θεάτρου θα συμβεί το Σάββατο, 5 Αυγούστου στις 18:00 στον Καθεδρικό Ναό, Duomo.

Κουμπάρες θα είναι από την μεριά της νύφης, οι αδελφές της Maria Strenn και Antonia Strenn κι από τη μεριά του γαμπρού, ο Νίκος Μπάκος και η Αλεξάνδρα Καλαϊτζόγλου.

Ο Παναγιώτης Πράτσος είναι βαρύτονος στην χορωδία της Όπερας της Βιέννης. Η καριέρα του εξελίσσεται στο εξωτερικό από το 2014 και από το 2016 μετέχει της Χορωδίας στην Όπερα της Βιέννης. Η Elisabeth Strenn, είναι καθηγήτρια μαθηματικών και ισπανικών στην εκπαίδευση.

Το enimerosi.com εύχεται βίον ανθόσπαρτον στο ζευγάρι.

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.