Δευτέρα 03.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιτροπή Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας: Αγαπήστε το Νοσοκομείο!

Νοσοκομείο Κέρκυρας
14 Ιουνίου 2017 / 12:52

Να κλείσει τον κύκλο της αντιπαράθεσης επιχειρεί με νέα ανακοίνωσή της η Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι «κάποιοι προσπάθησαν να προσωποποιήσουν τα αναφερόμενα στην προηγούμενη ανακοίνωση».

«Η Επιτροπή Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, με γραπτή Ανακοίνωσή της, ανέφερε τις προσπάθειες τις δικές της και του Δ.Σ. του Νοσοκομείου ώστε να σταματήσει την αδικαιολόγητη επίθεση κάποιων κινδυνολόγων που πιθανώς άθελα τους, θέλουμε να πιστεύουμε, δημιούργησαν κλίμα έντασης και ανασφάλειας στους Κερκυραίους πολίτες όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών υγείας στο ΓΝΚ.

Αντί να ασχοληθούν με την ουσία της ανακοίνωσης, κάποιοι προσπάθησαν να προσδώσουν προσωποποίηση στα αναφερόμενα στο κείμενο.
Εμείς ορθώνουμε το ανάστημά μας για να σταματήσει η κατρακύλα σε λάθος δρόμο.
Δε θα συνεχίσουμε την αντιπαράθεση, γιατί δεν έχει νόημα· και κλείνουμε από πλευράς μας τη συζήτηση με τη δήλωση ότι:

Οι πολίτες της Κέρκυρας, ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι, απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας παροχές υγείας, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα και η προσέλευσή τους στο Νοσοκομείο. Το ίδιο ισχύει και για τους επισκέπτες μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε ακόμα παραπάνω τις παροχές υγείας, αλλά θέλουμε όλους εσάς φίλους και συνεργάτες. Καλούμε όσους επιθυμούν και μπορούν να γίνουν φίλοι του “Συλλόγου Στήριξης του Νοσοκομείου”. Αγαπήστε το Νοσοκομείο, γιατί ανήκει σε εσάς!

Εμείς είμαστε περαστικοί από αυτό και θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε πίσω μας, φεύγοντας, καλύτερους από εμάς. Αυτό σημαίνει πρόοδος, αυτό σημαίνει εξέλιξη. Δεν πρέπει κάποιος να αφήνει πίσω του συντρίμμια για να αποδείξει ότι ήταν καλός και ξεχωριστός.

Η ορχήστρα δεν πρέπει να έχει μόνο καλό βιολί· η χορωδία δεν πρέπει να έχει μόνο πρώτη φωνή, πρέπει να έχει μαέστρο, όργανα, αλλά και δεύτερες φωνές. Και, ευτυχώς, το Νοσοκομείο έχει απ’ όλα. Κάποια συμπληρώματα και παρεμβάσεις, ναι! Θα βελτιώσουν το αποτέλεσμα. Είμαστε ανοιχτοί για εισηγήσεις από φίλους.
Με τιμή,
Επιτροπή Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας»